17. jul
URETTFERDIG: Elevrådet mener det er urettferdig at lærerne ved Råholt ungdomsskole blir skjelt ut i sosiale medier. Foto: Kristian Westgård
 
Vi har et godt skolemiljø!
MENINGER: Elevrådet på Råholt ungdomsskole mener at det er et godt miljø på skolen.

Publisert: 14.okt.2017 09:00
Oppdatert: 14.okt.2017 09:19

I det siste har Råholt ungdomsskole (RUSK) fått mye negativ omtale i media. Vi i elevrådet mener det har blitt litt mye negativitet i en så kort tidsperiode. Skolemiljøet har blitt satt i ett dårlig lys, noe vi mener ikke er bra. Det er ikke sånn skolehverdagen vår er.

DETTE SIER ELEVENE: Det er ikke så ille som det framstilles i avisen. Det er ikke sånn skolehverdagen vår er. Vi gleder oss til å dra på skolen, vi gruer oss ikke,

Vi på RUSK står for mange gode saker og verdier, vi serverer gratis grøt på morgenen, noe som er ett godt tiltak for elevene, slik at de kan spise frokost i lag med andre. I tillegg arrangerer vi skolemiljødagen, noe som er med på å få opp skolemiljøet. Slåssing og mobbing er noe vi ikke aksepterer under noen omstendigheter!

Lærerne har blitt skjelt ut i kommentarfeltene i sosiale medier, noe vi mener er urettferdig. Skylden blir lagt på lærerne. Vi mener dette er feil. Lærerne skal ikke stå for oppdragelsen til elevene, dette er foreldrenes ansvar.

Noe vi synes er viktig å formidle til leserne er at lærerne gjør en god jobb. Blant annet nedprioriterer de forberedelsestimene i skoletida for å gå vakter i alle basene. Dette er for at vi skal få et roligere arbeidsmiljø, i stedet for roping og løping.

Lærerne er der, er det noe du vil få sagt kan du snakke med alle lærerne om alt. Formidlingen mellom skole og foresatte er bra synes vi, men kommunikasjonen generelt kan alltids bli bedre.

Vi, elevene på Råholt ungdomsskole, konkluderer med at vi alt i alt har et godt skolemiljø og at vi hver dag jobber med å forbedre dette. Vi i elevrådet er stolte representanter fra klassene våre og skolen vår, og dette skal vi fortsette med.

Julie Hammer; Daniel Mork, Lene Furuseth Kjær, Martin Horvli Haugerud, Camilla Sofie Selmer og Sophie Amalie Möbius Lindås
s
tyret i elevårdet ved Råholt ungdomsskole

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no