22. okt
 
Vi unge trenger Åslia
Hver vinter er flere tusen ungdommer og voksne innom Åslia for å nyte vinteren fullt ut, og få stått på slalåm eller snowboard igjen etter en lang sommer. Men realiteten er at dette snart kan være slutt.

Publisert: 28.aug.2018 13:30
Oppdatert: 27.aug.2018 15:14

Åslia har alltid vært et sted hvor mange unge møtes for å ha noe å gjøre en mørk vinterkveld, men nå sliter de. Åslia sliter økonomisk og de har spurt kommunen om hjelp.

Det er absurd at de ikke svarer “JA” med engang. For Åslia er noe av det vakreste vi unge har her i Nannestad. Vi som er under 18 år kan ikke bare ta bilen og kjøre på kino, vi kan ikke bare ta bilen og dra til andre slalåmbakker. Vi unge har bare Åslia som vi kan bruke.

Politiet sier også selv at de kveldene Åslia har åpent, har de mindre problemer med ungdommer. Ungdommene velger å heller bruke kveldene og dagene sine med å stå på slalåm enn å drive hærverk. Ungdommene vil være aktive.

Derfor er det viktig for AUF at kommunen bidrar med midler slik at vi unge får vært i aktivitet. Det at Nannestad kommune kan bidra med midler til Åslia vil hjelpe til at vi får mulighet til å være aktive, noe som er bra for oss og for folkehelsa.

Vi trenger at kommunen stiller opp for de av oss som ikke har noen andre muligheter. Det er viktig at alle får anledning til å ha det gøy med venner ute i friluft.

Vi i AUF gir oss ikke før vi har vunnet denne kampen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no