16. jul
 
Vil vi ha svenske tilstander i Norge?
Vi blir stadig minnet på disse såkalte svenske tilstander med blant annet vold, drap og trusler.

Publisert: 02.sep.2017 17:00
Oppdatert: 02.sep.2017 17:02

Opplysningene kommer stadig ut i pressen, selv om den svenske sosialist statsminister Stefan Löfven har sagt at «regjeringen vill inskränka tryckfriheten og öppnar för förbud mot att skriva om kriminella invandrare». Han vil at det skal bli straffbart å poengtere immigranters overgrep mot det svenske folket. I stedet for å sette søkelyset på problemene sosialismen har skapt for Sverige med all innvandring, velger de heller å kneble den svenske befolkningen fra å ytre seg. Han håper den nye loven vil kunne tre i kraft 1. januar 2019.

Det er en kjent sak at våre naboer har store problemer flere steder i landet. Politiet sier rett ut at de ikke har kontroll og må ha forsterkninger, ofte med pansrede kjøretøyer for å kunne komme inn i enkelte området hvor det til dels er sharialovene som råder. Svensk TV forteller også om drapstrusler mot sykehusets personal, kvinnelige pleiere kalles horer og de er redde både på jobb og hjemme. SVT sier at «sykehus i Sverige fremstår som lovløse områder der gangstere og voldsmenn har satt seg i lederstolene». Og dette er ikke bare på de store sykehusene, men dette ser man pågår over hele Sverige. «Bandekrigere har flyttet inn på sykehusene og problemene er økende og de sprer seg», sier SVT.

Det er merkelig at statsminister Löfven besøker Arbeiderpartiets landsmøte og fornekter det som virkelig skjer i nabolandet. I de siste dager har også tidligere statsminister Carl Bildt gått hardt ut og for nektet svenske tilstander. Hva vil de oppnå med dette? Er det ikke bedre de spiller med åpne kort og får gjort noe med problemene, men det er vel allerede for sent. Da hjelper det ikke at noen innvandrere er godt integrert. S

Vs Lysbakken prøver også å fortrenger tilstandene i Sverige ved å si «at landet er et lyspunkt i Europa». Glem heller ikke hva som skjedde nyttårsaften i Köln hvor mange innvandrere trakasserte og voldtok flere kvinner. Kvinnesynet er de oppvokst med der de kommer fra, men dette er kanskje bare bagateller i forhold til det som kan komme til å skje i fremtiden. Man behøver ikke å være forsker eller vitenskapsmann for å forstå dette.

Vi skal aldri godta svenske/tyske tilstander og vi må fortsatt jobbe for en streng asylpolitikk, og det vil Fremskrittspartiet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no