17. jul
 
Ville vise fram spennende prosjekter

Publisert: 11.sep.2017 09:00
Oppdatert: 11.sep.2017 21:31

Svar til Silje Camilla E. Myrhaug angående utvikling i Sundet.

Det er riktig at vi i Ap har invitert til folkemøter om utviklingen i Sundet. Et i Badet i 2015, og et i Panorama i 2017. Begge møtene var det godt oppmøte på og stort engasjement. Det er leit å høre at møtet i Sundet ble oppfattet av som en salgsmesse av Myrhaug. Tanken var å få vist hva som er tenkt av utvikling, samle utbyggere, innbyggere, administrasjon og folkevalgte. Vi har tror på at vi får til mer sammen. Det var et tett program med masse spennende prosjekter som skulle vises i Panorama.

Vi lot mikrofonen gå blant publikum, delte ut lapper med e-postadresser på og ba de oppmøtte om å komme med innspill i ettertid. Det er riktig at det ble sagt at vi ikke ville ta opp infrastruktur som skoler, sykehjem og så videre på dette møtet.

Grunnene til det var at vi hadde bare noen timer før vi måtte ut av lokalet, og et tett program. Det med infrastruktur er et viktig tema som fortjener god tid og masse engasjement. Derfor hadde vi lagt opp til egne møter for dette i ettertid.

Vi har allerede hatt et om ungdoms- og oppvekstmiljøet i Eidsvoll, og vi kommer til å ha flere temamøter om infrastruktur og så videre om ikke så lenge. Det er helt riktig at det er en av utfordringene med denne veksten. Vi må også bygge ut veinettet, skolene, sykehjemmene, barnehagene osv. Vi må ha vann- og kloakkløsninger for alle, basestasjoner for internett, lekeplasser, flerbrukshaller, parkeringsplasser, parker mm. Vi må ha nok hender i helse relaterte virksomheter, på planavdelingen, på skolene, i barnehagene og så videre. Og det koster.

Men nå skal vi få første utkast til sentrumsplan for Sundet i september, kommunedel plan for Råholt er kommet ut, og vi i Ap kan forsikre alle innbyggerne fra nord til sør, om at vi ønsker å fortsette dialogen med alle. Vi vil invitere til flere åpne møter og vi vil treffe dere på sosiale medier, på kafeer og på telefon. Vi er valgt inn for folket og derfor er deres mening viktig. Så vær ikke redd for å ta kontakt om dere har innspill. Vi lytter til dere.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no