16. jul
 
Har brukt lokale fagfolk fra start til mål: – Dette er den beste utsikten i Sundet
Utvendig er bygningen gammel, ærverdig og solid. Innvendig er alt helt nytt. – Disse fem leilighetene har den definitivt beste beliggenheten du kan få i Sundet, sier eiendomsmegler Kjetil Bergersen.

Publisert: 06.des.2017 06:00
Oppdatert: 06.des.2017 08:26

Like før jul legges fem leiligheter i det gamle bankbygget rett ved Sundbrua ut for salg. Kjetil Bergersen skal selge de, og å håper å være i mål med salgsprosessen i løpet av februar.

– Herfra har du kortere reisetid til Oslo Sentralstasjon enn med blåtrikken ned fra Kjelsås, sier eiendomsmegler Kjetil Bergersen i Privatmegleren. Han tar EUB med på en omvisning i de fem sentrumsleilighetene. Det er lyse og fine farger, og store vindusflater med panoramautsikt over Vorma og Sundet for øvrig.

7,5 millioner kroner

– Fra disse leilighetene er det best utsikt i Sundet, sier han.

Det var eiendomsutvikler Einar Staff jr. som kjøpte Sundgata 1. For å sikre høy kvalitet i alle ledd har han gitt alle oppdragene med å få bygningsmassen akkurat slik han ønsker, til lokale fagfolk.

– Han har satset på kvalitet i alle ledd. Som eiendomsmegler har jeg aldri tidligere vært nødt til å løpe etter en eiendomsutvikler og spørre om han er sikker på at det er nødvendig å gjøre forskjellige grep. Det har jeg måttet her, smiler Bergersen. Leilighetene ligger i 2. og 3. etasje. Den minste er 70 kvadratmeter, den største 143. Prisene strekker seg fra 3,5 til 7,5 millioner kroner.

Varme i alle gulv

– Vi har lagt oss på rett i underkant av 50.000 kroner kvadratmeteren. Til sammenligning ble leilighetene i Skibladnersvingen solgt for 55.000 kvadratmeteren. Der var bygningsmassen helt ny, så det er naturlig at det lå litt høyere. Prosjektet Vormvik 2 kostet 42.000 kroner kvadratmeteren for noen år siden.

Alle vindusglassene i leilighetene er skiftet. Den opprinnelige trappa innvendig er beholdt, blant annet for å la arkitekturen komme skikkelig til sin rett.

– Alt er revet ut. Det er nytt ventilasjonsanlegg, lys, el-system, røropplegg og ventilasjon. Alt her inne har Tek 10-standard. Det er varme i alle gulv i alle leilighetene og callinganlegg med video. Alt er tenkt på, sier han.

Selger har helt bevisst droppet å sette inn baderoms- og kjøkkeninnredning.

– Det er av den enkle grunn at dette er noe folk ofte har meninger om selv. Da kan de velge akkurat det de ønsker innenfor en fast prisramme, sier Bergersen.

– Det er skrikende behov etter leiligheter i Sundet, og vi merker ingenting til noe priskrakk i boligmarkedet her, sier Bergersen.

LES OGSÅ: For å sikre høy kvalitet, har eieren sørget for at det er lokale fagfolk som utfører jobben

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no