20. apr
Vil åpne Sundbrua: Eier Lise Bjørnsen i Sundet Optikk i Sundgata 5 ber om at Sundbrua åpnes for trafikk igjen.
 
Vil gjenåpne brua og ber gårdeierne sette ned husleien for dem som sliter
Eier Lise Bjørnsen i Sundet Optikk mener gårdeiere bør redusere husleien og ber om at Sundbrua åpnes igjen for å få fart på hjulene i sentrum igjen.

Publisert: 23.jan.2018 11:00
Oppdatert: 23.jan.2018 13:18

– Vi maser om at publikum skal kjenne sin besøkelsestid og benytte tilbudene vi har, men det er ikke så enkelt. Det er altfor lett å handle alt man skal når man først må ut av Sundet for å handle noe som ikke finnes der. Videre utbygging og raskere behandlinger i kommunen trengs nå. Åpne Sundbrua igjen; Sundgata har blitt helt død etter at brua stengte. Det er trist at kommunen er med på å sentrere det lille som er av sentrum til å omfatte bare ett kvartal. Vi trenger liv i Sundgata, Wergelands Gate og Vormavegen også, sier Bjørnsen.

Hun mener tomme lokaler bør leies ut billig.

– Få næring vi ikke har hit. La nye få lov å prøve seg og håpe at det er livskraftig. Siden det ikke går riktig så bra for mange butikker i Sundet lenger, er det stor risiko for at flere stenger og drar enda flere med seg. Jeg tror det er viktig at også gårdeierne, som utleiere, er med på å ta noe av nedturen for at sentrum ikke skal dø ut. For dem som sliter bør gårdeierne redusere husleien. Dette kan gjøres for en gitt periode, og når det forhåpentligvis går bedre igjen, kan husleien settes tilbake dit den var, sier Lise Bjørnsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no