18. jul
TENKER FELLESSKAP. Hurdal-ordfører Runar Bålsrud tror det er riktig og viktig å skifte navn på Øvre Romerike Utvikling.Foto: Kristian Westgård
 
– Det som er bra for naboen er bra for oss
HURDAL. – Gardermoen er et mer kjent navn å bruke enn det noe intetsigende Øvre Romerike Utvikling, sier Hurdal-ordfører Runar Bålsrud.

Publisert: 11.mai.2017 12:00
Oppdatert: 11.mai.2017 14:33

– Jeg tror det kan være positivt for å fokusere på arbeidet som et regionsråd til hele regionens beste, og at det kan være en kickstart i forhold til dette. For Hurdals del er vi opptatt av at «det som er bra for naboen også er bra for oss». Når vi alle har den innstillingen vil vi i større grad heie på hverandre. Det håper jeg blir resultatet, slik at vi sammen kan løfte våre interesser og utfordringer som en felles kraft. Spesielt innen interessepolitikk, næringspolitikk og utdanning må vi stå samlet for å løfte regionen vår. Jeg tror vi allerede i løpet av det neste året vil kunne se endringer, og etter hvert også gevinster, sier Bålsrud (V).

– Gardermoen/OSL er det naturlige midtpunkt i regionen. Her ligger hovedårsaken til veksten vi har hatt i vår region, og her ligger mange av mulighetene til videre vekst og utvikling. I en hovedstadsregion vil det være krevende å få den oppmerksomhet og anerkjennelse som vår region fortjener. Vi må bli flinkere til å synliggjøre forhold vi er dyktige på, og være mer bevisste på at vi er den regionen som vokser raskest i landet. Og at vi takler det veldig bra, sier Gjerdrum-ordfører Anders Østensen (Ap).

LES OGSÅ: Aldri før har så mange passasjerer brukt hovedflyplassen på Gardermoen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no