18. aug
ROLIG. Rektor ved Feiring skole, Jorun Wenger, forteller at elevene fikk en litt annerledes skoledag mandag, men at de tok oppstusset med fatning.
 
– Dramatisk morgen
Det ble en annerledes dag ved Feiring skole mandag. Med politihelikopter durende over bygda, prøvde skolen å bevare roen og tryggheten til alle.

Publisert: 01.sep.2017 21:00
Oppdatert: 01.sep.2017 21:07

Rektor ved Feiring skole, Jorun Wenger, forteller at samabeidet med skolesjef, ansatte og kriseteam i kommunen fungerte etter boka.

Som rektor har Wenger ansvar for både elever og ansatte. Hun visste like lite som publikum om hva som var hendt og hva som skjedde.

– Jeg forholdt meg til politiets opplysninger og ikke medias. Alt vi fikk vite var at de lette etter en mann, men at det ikke var fare for elevene våre. Alle instanser fungerte sammen slik de skal – kommunen, kriseteamet, helsesøstre. Vi informerte de foresatte via sms tre ganger før aksjonen ble avsluttet. Da vi ble klar over hva som var skjedd, ble elevene informert etter hvilken alder de er i og hva de er i stand til å forstå, forteller Wenger.

– Hvordan taklet elevene oppstyret mandag og hva har de sagt i etterkant?

– Jeg tror elevene har taklet dette greit. Det har ikke vært mange spørsmål i etterkant. Men det kan jo dukke opp senere. Dette var en vanskelig situasjon, også for de ansatte, hvor flere var bekjente av den drepte kvinnen og hennes ektemann, sier Feiring skoles rektor.

ERKJENNER STRAFFSKYLD: Den drapssiktede ektemannen samtykket til varetektsfengslingen, og erkjenner straffskyld 

OBDUKSJONSRAPPORT: Kvinnen drept med kniv

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no