21. apr
JUBEL: Lars Andresen og Jon Erik Økland jubler for utligningen til 2-2.
 
– Føltes som et tap
Lars Andresen reddet ett poeng i aller siste liten da Eidsvold Turn spilte 2–2 mot bunnlaget Redalen torsdag kveld.

Publisert: 07.jul.2017 19:00
Oppdatert: 07.jul.2017 16:15

Eidsvold Turn kom rett fra en glitrende seier borte mot serieleder Stabæk 2 i starten av uka, men havnet i bakleksa i 1. omgang mot bunnlaget Redalen torsdag kveld. Gjestenes Thomas Andersen kom alene med Peter Rusina da flere av Turn-spillerne stoppet opp og ropte på hands.

BRANT FOR MANGE SJANSER

– Hands på første målet?

– Ja, det er to soleklare handser på rad, sier Turns beste torsdag, Kristoffer Trandum Nordlie.

Noen minutter etter ledermålet slapp Turn inn 2–0 direkte fra frispark, denne gangen ved Kim Rune Ovesen.

– Det burde vært tre poeng. Når man havner bak 2–0 på den måten blir det tungt uansett hvem man møter. Vi brant utrolig mange sjanser, men vi gjorde det også vanskelig for oss selv ved å slippe inn to drittmål, sier en skuffet Trandum Nordlie til EUB.

– Undervurderte dere Redalen?

– Det er kanskje lett å tenke det når man ser hvor på tabellen dem ligger, men jeg føler egentlig ikke at vi gjør det. Men det er klart man merker tydelig forskjell på hvor tente vi var mot Stabæk 2 kontra i dag, sier Trandum Nordlie.

LES OGSÅ: Freder draktnummeret til Truong Tran: - Han var en fantastisk spiller og et fantastisk menneske

REDUSERING PÅ STRAFF

Eidsvold Turn styrte det meste av 2. omgang på kunstgresset. Hjemmelaget trillet ball rundt Redalens sekstenmeter, men klarte ikke å komme gjennom forsvarsmuren før timen var gått. Da ble Thierry Dabove lagt i bakken på uregelmessig vis, og toppscoreren satte selv straffesparket i mål. Før det hadde Turn hatt en gigantisk trippelsjanse. Nå startet jakten på utligningen.

– FØLES SOM ET TAP

Nærmest på overtid av overtiden falt ballen ned foran føttene til Lars Andresen som klinket ballen i kassa via overliggeren. Etter kampen mente han at poengdelingen føltes som et tap.

– Ja, akkurat nå gjør det det. Det er selvfølgelig deilig at vi får inn det målet på slutten, og det er viktig at vi ikke taper mot det laget her. Vi manglet masse på konsentrasjonen i dag, og selv om vi pratet før kampen om at vi ikke måtte ta lett på Redalen, virket det ikke som om vi klarer å lytte til det, sier 17-åringen til EUB.

– Jeg syntes vi spilte forferdelig dårlig. I starten av 1. omgang kjørte vi over dem, men så fikk vi en dårlig periode ut omgangen. Jeg synes ikke vi hevet oss voldsomt i 2. omgang, men Redalen skaper jo heller ingenting, sier poengredder Andresen.

KAMPFAKTA

 • 3.divisjon avd.2
 • Eidsvold Turn - Redalen 2-2 (0-2)
 • Eidsvollhallen, 143 tilskuere
 • Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland
 • Mål: 
 • 0-1 15.min: Thomas Andersen
 • 0-2 22.min.: Kim Rune Ovesen
 • 1-2 63.min.: Thierry Dabove
 • 2-2 90.min.: Lars Andresen
 • Gule kort: Daniel Haug, Geir Grønstad, Kim Rune Ovesen, Fredrik S. Haganæs, Helo Baram, Thomas Andersen, Redalen
 • Lag Turn: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie (Piotr Gawecki fra 46), Johan Kolbjørnsrud - Markus N. Stensby (Lars Andresen fra 75), Kristoffer Trandum Nordlie, Stian Teksum (Johannes K. Kvebæk fra 82) - Thierry Dabove, Jonatan André Teigland, Jon Erik Økland

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no