18. jul
SLUTTER. Hege Lundring slutter i jobben som direktør for LHL-klinikkene før det nye sykehuset i Ullensaker står ferdig. (arkivfoto)
 
– Jeg går til en spennende, ny jobb
ULLENSAKER. – Jeg slutter i jobben som direktør for LHL-klinikkene fordi jeg har fått en spennende, ny jobb som jeg ikke kunne takke nei til, sier Hege Lundring som forklaring på hvorfor hun slutter i LHL etter bare drøye ett år.

Publisert: 16.mai.2017 21:00
Oppdatert: 16.mai.2017 13:35

Til høsten begynner ullsokningen Hege Lundring i ny jobb som direktør i den nyopprettede divisjon Gjøvik-Lillehammer i Sykehus Innlandet.

NY JOBB DUKKET OPP

– Jeg skulle gjerne ha vært lenger i LHL, men så dukket den nye jobben opp. Slikt er vanskelig å planlegge. Stillingen i Sykehus Innlandet er sykehusnær og jeg skal være med på å bygge opp et nytt tilbud, sier Lundring, som selv er utdannet lege med spesialitet i gynekologi og fødsel.

Det er ikke første gang Lundring blir tilknyttet Sykehus Innlandet. Fra 2009 til 2011 var hun avdelingssjef på gynekologisk/ fødeavdelingen ved sykehuset på Elverum.

LITT TRIST Å SLUTTE

Til tross for at Lundring går en spennende jobb i møte, er hun også litt trist.

– Det er leit å forlate den fine gjengen jeg nå jobber sammen med. Jeg kommer til å følge LHL nesten til den nye sykehusdøra i Ullensaker. Jeg slutter til høsten, mens LHL overtar bygget 1. februar, sier Lundring.

BEKLAGER

LHLs generalsekretær, Frode Jahren, beklager at Hege Lundring skal slutte.

– Vi er veldig fornøyd med Hege, og vi synes det er synda at hun nå forlater oss. Hun har gjort en fantastisk jobb. At hun nå slutter, er både overraskende og leit.

– Nå lyses direktørstillingen for LHL-klinikkene ut?

– Ikke umiddelbart. Vi skal tenke oss om før vi starter jakten på Heges etterfølger, sier generalsekretær Frode Jahren til EUB.

FAKTA OM LHL-KLINIKKENE

Totalt kostnadsramme på 1,4 milliarder. Sykehuset blir på rundt 28 500 kvadratmeter.

Det er eiendomsutvikler Aspelin Ramm Eiendom AS, sammen med det svenske eiendomsselskapet Hemfosa, som bygger og eier sykehuset, mens LHL skal leie lokaler for å drive pasienttilbudene. HENT er totalentreprenør i prosjektet.

Sykehuset vil få seks operasjonsstuer og fem angiolaber, røntgenavdeling, rehabiliteringsarealer og totalt 250 sengerom fordelt på hotell- og sykehusdelen. LHL vil også tilby blant annet fedmeoperasjoner og plastisk kirurgi. Det bygges også et innendørs svømmebasseng.

I tilknytning til sykehuset, bygges et interkommunalt helsehus med legevakt for Ullensaker, Gjerdrum, Nannestad og Hurdal. Intensjonen er et utstrakt samarbeid mellom sykehus og legevakt, slik som renhold, mat, drift. Det er også tenkt at legevakta skal kunne leie røntgen- og laboratorietjenester av sykehuset.

LES OGSÅ: Blir sjef for LHL-klinikkene

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
BEKLAGER. Frode Jahren, generalsekretær i LHL, beklager at Hege Lundring slutter i jobben som direktør for LHL-klinikkene.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no