22. apr
Taket: Her ligger bilen til Eva Forsberg Tufte på taket etter ulykken i svingen i Eggerskjæringa torsdag formiddag.
 
– Jeg kjørte bare i 55 km/t. Så gikk bilen rundt
Eva Forsberg Tufte fikk sjokk da bilen plutselig fikk en umotivert sladd og landet på taket.

Publisert: 17.okt.2017 18:00
Oppdatert: 17.okt.2017 18:15

Torsdag formiddag kom hun kjørende fra Sundet i en Toyota Hilux med firehjulsdrift. I den krappe svingen i Eggerskjæringa skjedde ulykken.

– Jeg kjørte bare i 55 km/t. Så gikk bilen rundt. Jeg fikk en umotivert sladd på bilen, og trodde ett av dekkene hadde eksplodert. Det skjedde i løpet av noen sekunder, sier Forsberg Tufte. Hun forteller at ferden først gikk over i venstre kjørebane. Da begynte hun å rette opp.

– Antakeligvis rettet jeg opp for mye. Det endte i hvert fall med at jeg gikk rundt og havnet på taket i grøfta på høyre side av veien, sier Forsberg Tufte. Bilen ble totalskadd i ulykken. Forsberg Tufte har ryggsmerter, men håper dette etter hvert vil gå over. Hun har beholdt førerkortet etter ulykken. Det betyr at politiet har vurdert det dit at det ikke er hun selv som har gjort noe galt.

– Hvis dette er en sving det har skjedd en del ulykker bør veimyndighetene se nærmere på den. Selv er jeg sjeleglad for at det ikke kom noen kjørende i motgående kjøreretning da ulykken skjedde. Jeg vil også rette en stor takk til noen Nokas-ansatte og andre som stoppet og hjalp meg. Det er jeg takknemlig for, sier Eva Forsberg Tufte. Det er satt opp skilter som varsler glatt veibane i begge kjøreretninger i det aktuelle området i løpet av de siste dagene.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no