18. jul
KLØFTA. - Vi trenger innspill til hva tilbudet vårt skal bestå av, sier leder Rita Fjeld Hovden i Ullensaker Frivilligsentral.
 
– Kløfta trenger oss
KLØFTA. Ullensaker Frivilligsentral har planer om aktivitet i velhuset.

Publisert: 01.mar.2017 15:03
Oppdatert: 02.mar.2017 08:49

- Er det tilbud Kløfta ikke har, mens om folk vil ha, spør daglig leder Rita Fjeld Hovden i Ullensaker Frivilligsentral i sin jakt på gode innspill fra publikum.

– Hvorfor spør du om det?

– Vi vil gjerne bidra og har planer om aktivitet i velhuset hver mandag, selvsagt i samarbeid med Kløfta Vel. Det kan være alt fra lesesirkel, datakurs, mobiltelefonkurs, gågrupper og hva som helst. Poenget er å lage en positiv og god møteplass for alle, men vi vil selvsagt ikke starte noe som finnes fra før. Dette skal være et supplement og vi begynner mandag 6. mars, påpeker hun.

TRENGER INNSPILL

– Hvorfor ikke bare starte noe?

– Poenget er at publikum selv må komme med ideer. Jeg har ikke alle svarene på hva som trengs. Og det er selvsagt viktig at folk stiller opp når vi har startet, ellers blir det ikke noe av, sier Fjeld Hovden.

– Det er da aktiviteter på for eksempel Kløfta Bo- og aktivitetssenter allerede. Er ikke det nok?

– Nei, for det finnes grupper der ute som ikke er i deres målgruppe. Unge mennesker for eksempel. Her er alle velkomne uansett bakgrunn, alder og interesser, sier hun.


 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no