23. jul
TAKKNEMLIG: Inger Helen Larsen har ansvaret for dugnadsarbeidet som Ull/Kisa fotball gjør under Jessheimdagene. Vi er kjempeglade for at vi har så mange fine lagledere, oppmenn, foreldre, frivillige som er med oss hele tiden, sier hun.
 
På Jessheimdagene legger frivillige ned et stort arbeid som gagner mange
– Klubben er helt avhengig av dugnaden, sier Ull/Kisa-leder Cato Strømberg.

Publisert: 07.aug.2017 06:00
Oppdatert: 03.aug.2017 12:35

Ull/Kisa fotball er byens største idrettslag og en stor bidragsyter til dugnadsarbeidet som gjøres i forbindelse med Jessheimdagene.

STOR AKTIVITET

– Under Jessheimdagene har vi alle vaktholdene og bistår med opprigging, nedrigging, billetter og inngang. Så vi er aktive her torsdag, fredag, lørdag og søndag disse to helgene, sier Inger Helen Larsen, arrangementsansvarlig i Ull/Kisa til EUB.

I fjor sto 02-kullet i klubben for rundt 400 timer med arbeid.

– Hvert år er det ett guttelag og ett jentelag som har ansvaret, med foreldre derfra som stiller opp, sier Larsen.

I år er det 04-kullet sin tur. Vakter fordeles mellom klokkeslettene 17 og 01 på torsdagene, og fra 13 til 02.30 i helgene.

– Så det blir jo en del timer. Vi er kjempeglade for at vi har så mange fine lagledere, oppmenn, foreldre, frivillige som er med oss hele tiden. Det gjelder ikke bare Jessheimdagene, sier Larsen, og påpeker at de har mange i sving til klubbens egne enkeltarrangementer ellers i året.

VIL VOKSE SAMMEN

Også A-laget tar i et tak. Spillerne har blant annet ansvaret for å henge opp julegata og ta den ned igjen, og til og med trener Vegard Skogheim har vært i sving når laget har hatt ansvaret for å dirigere trafikken på parkeringsplassene i sentrum. Larsen og Ull/Kisa håper at by, klubb og dugnadsånd på sikt kan vokse om hverandre.

– Alle som bidrar utgjør en flott gjeng, men vi skulle jo ønske vi hadde enda flere frivillige å ta av. Det er mange av de samme som går igjen, men det kommer jo en del nye mennesker til Jessheim som vi håper vil involvere seg i fotballen etter hvert, sier hun.

DEL AV SPONSORAVTALEN

Daglig leder Cato Strømberg sier dugnadsånden på Jessheimdagene og ellers i året er svært viktig for klubben.

– Klubben er helt avhengig av dugnaden som blir gjort i regi av Ull/Kisa og folket her, på alle mulige måter, sier Cato Strømberg.

Pengene fra dugnadene går til yngres avdeling. Ull/Kisas daglige leder ønsker ikke å opplyse nøyaktig hvor mye klubben tjener på dugnadsarbeidet, men forteller at det er del av den overordnede sponsoravtalen med Jessheim storsenter.

– Dugnadsarbeid i forbindelse med Jessheimdagene og ved juletider utgjør en tredjedel av klubbens sponsorinntekter fra Jessheim storsenter, sier Strømberg.

LES OGSÅ: Ull/Kisa kan fortsatt få nytt navn

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no