20. jul
AMBISIØS: - Nå må vi politikere i Ullensaker være like ambisiøse på Mogreinas vegne, sier Irene K. Furulund.
 
– Må være ambisiøse på Mogreinas vegne
– Nå må vi som politikere i Ullensaker våge å være like ambisiøse på Mogreinas vegne.

Publisert: 08.mai.2018 09:00
Oppdatert: 07.mai.2018 15:03

Det er formannskapsrepresentant Irene K. Furulund i Ullensaker Arbeiderparti som sier dette i en mail til EUB.

– For en mogreining er det fantastisk flott å lese i EUB at grendeutvalget setter seg ambisiøse planer for at Mogreina utvikles til et attraktivt sted å etablere seg, vokse opp og blir gammel, påpeker hun.

RULLERING

Ullensaker kommune står foran en rullering av kommuneplanen, og det er i den forbindelsen Furulund påpeker at politikerne nå må kjenne sin besøkelsestid.

– Denne gangen forventes det at det legges fram fremtidsrettede planer for å tilrettelegge for levende og gode bo- og oppvekstmiljø for Mogreina. Med eller uten en tredje rullebane må kommunen, i samarbeid med OSL, sørge for å bevare og utvikle gode lokalmiljøer også i denne delen av kommunen, sier kommunepolitikeren, og trekker særlig frem skolen.

SKOLE OG HALL

– I 2014 gjennomførte Ullensaker kommune en mulighetsstudie for Mogreina skole. Her ble det skissert mulige løsninger for 2-parallell skole for 350 elever samt muligheter for å vurdere et egnet område til en flerbrukshall. Studiens tilstandsrapport viser også til at de tekniske anleggene som ventilasjon/kjøleanlegg/elektrisitet ikke tilfredsstilte dagens forskriftskrav, understreker Furulund.

Disse faktorene var ikke noe nytt for fire år siden.

– De tekniske anleggene sto på dagsorden når jeg var FAU-leder på slutten av 1990-tallet og er fortsatt like aktuelt. Nå er det på høy tid å prioritere lærings- og arbeidsmiljøet ved Mogreina skole. Mulighetsstudien for Mogreina skole og flerbrukshallen må nå settes på dagsorden igjen, og ikke forbli liggende i skuffen til orientering, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no