20. apr
ÅPNET: Vanligvis pleier ordfører John Erik Vika å klippe snorer, men da Byggmax på Myrer ble åpnet fredag måtte han holde planken mens butikksjef Magnus Folmoe sagde. – Detter er en kjærkommen etablering, sa ordføreren.
 
- Nå blir det endelig liv på Myrer igjen
Ordfører John-Erik Vika jubler over utviklingen i midtbygda.

Publisert: 15.des.2017 14:00
Oppdatert: 15.des.2017 14:07

– Eidsvoll har byggevarebutikker fra før, men ingen sentralt her i midtbygda. Jeg er neppe alene om å synes dette er et kjærkomment supplement til næringslivet vårt, sier ordfører John-Erik Vika i forbindelse med nyåpningen av Byggmax i Eidsvoll Handelspark på Myrer.

LIGGET BRAKK

Med unntak av Bohus Leto møbler har det vært så som så med næringsdrift i området de siste årene.

– Rivefabrikken sto tom lenge, så med Byggmax blir det endelig litt liv her oppe igjen sett bort fra idretten. Denne etableringen er med på å styrke hele området, for jo mer det etableres her jo flere ruller innom. Jeg vil si det er en vinn-vinn-situasjon for alle, påpeker han med den pågående veksten i kommunen i tankene.

– Vi har fått, og får mange nye innbyggere i årene som kommer og handelsparken er med på å bygge den nye historien i bygda. Hele området her blir hevet og mer attraktivt, og kanskje det betyr mer skatteinntekter til kommunen hvis de ansatte bosetter seg her, sier han.

BUTIKK NUMMER 36

Byggmax på Myrer blir den svenske billigkjedens 36. butikk i Norge. Konseptet er basert mye på at kundene selv finner varene de skal ha, enten inne i butikk, i kaldlageret som er lagt opp med såkalt drive-in, eller på uteplassen. Rett før åpningen fredag morgen var butikksjef Magnus Folmoe stresset og spent.

– Innspurten har vært hektisk, vi har stått på veldig for å bli ferdig. Men nå er alt på plass til åpningen og vi gleder oss veldig til å kunne ønske kundene velkommen inn i butikken, sier han.

– Har du fått kommentarer i forkant?

VIL BYGGE HANDELSPARK PÅ DAL: Melder om stor interesse

– Ja, det har vært flere nysgjerrige mennesker innom den siste uka for å se butikken og spørre om når vi åpner. Dette er noe Eidsvoll har bruk for, tross alt er det jo en stor tilflyttingskommune. Vi er den første billigbutikken i bygda, påpeker han.

– Hvor stor er butikken?

– Butikken og kaldlageret måler 700 kvadratmeter hver, i tillegg har vi et stort uteareal til blant annet planker. Jeg tror det skal holde en stund, påpeker han.

Hvor mange ansatte har du her?

– Foreløpig er vi totalt fire personer, men det kan fort bli flere, sier Folmoe.

Byggmax er den første nye butikken i det som kalles Eidsvoll Handelspark. I tillegg er Bohus Møbler under totaloppussing, og planene om enda flere butikker er på trappene.

 
Byggmax: Butikken på Myrer er kjedens 36. i Norge og andre på Øvre Romerike. den første ligger på Kløfta.
GJENNOMKJØRING: Prinsippet med selvplukk og gjennomkjøring har sørget for lavere priser på byggevarer.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no