24. jul
Mange interessenter. Mange har vist stor interesse for dette småbruket. Foto: Bjørn-Erik Langvand
 
- Nesten alle drømmer om et småbruk
ØVRE ROMERIKE. Da småbruket Lillehagen i Eidsvoll ble lagt ut for salg tok interessen helt av.

Publisert: 11.okt.2015 21:27
Oppdatert: 27.jan.2017 13:34

- Nesten alle drømmer om et småbruk, sier fagansvarlig eiendomsmegler Christian Brodshaug i Proa Eiendomsmegling.

Søndag ettermiddag var det visning på småbruket med nesten ti mål tomt på adressen Lillehagen på Hammerstad i Eidsvoll. Prisantydningen er på 3.990.000 kroner.

- Drømmen om det landlige liv på et småbruk lever i beste velgående. Denne annonsen hadde over ti tusen klikk på Finn.no etter de fire første dagene. På den samme tiden kom det også mange e-poster, og 33 stykker ba om prospektet. Det er også mange som har vært og sett på eiendommen, sier Brodshaug til EUB.

- Hvorfor er det så stor interesse for et slikt småbruk?

- Det er en skikkelig idyll. Og så ligger det prismessig på et nivå som mange klarer. Kollektivtilbudet i Eidsvoll er også fantastisk bra. Det tar kun 35 minutter med tog inn til Oslo S, og i rushtiden på morgenene er det fire avganger i timen. Det gjør at du kan kombinere jobben i Oslo med et liv på landet, poengterer Brodshaug.

MANGELVARE

Daglig leder og eiendomsmeglerfullmektig Aleksander Nilsen hos DnB Eiendom på Råholt sier idylliske småbruk til salgs på landet ofte er en mangelvare.

- Dette resulterer ofte i at idylliske småbruk med stabbur, uthus og en romslig tomt vekker drømmen hos mange. Tendensen er også at det ikke må være et småbruk med 20 til 50 mål, for mange holder de med to til ti mål. Det gode togtilbudet i kommunen gjør jo at vi naturlig får flere interessenter fra Oslo-området som søker seg ut, sier Nilsen.

LES OGSÅ: Stor interesse for småbruk til 7,5 millioner

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no