21. jan
Ordfører John-Erik Vika. Foto: Jan Arne Sandholtbråten
 
– Noen prosesser er omstendelige
EIDSVOLL. Ordfører John-Erik Vika (Sp) ønsker skråblikket i Sommerrevyen velkommen.

Publisert: 23.mai.2017 09:00
Oppdatert: 23.mai.2017 09:02

– Jeg har absolutt ikke noe imot det. Det er det revyer er til for. Jeg skal selv på premieren og gleder meg til den, sier Vika.

– Enkelte hevder det snakkes for mye og skjer for lite i Eidsvoll. Enig i det?

– Først vil jeg si at ikke all informasjon går ut, og noen prosesser er fryktelig omstendelige. Det tar ofte tid å gjennomføre planer, og det er også noen prosesser som vi som politikere synes tar altfor lang tid. Samtidig må vi være åpne for kritikk. Det er det vi kan lære av. Jeg har i hvert fall ingen ømme tær i forhold til det, sier Vika.

– Hva tenker du om at langt fra alt i vinnerbidraget i arkitektkonkurransen i 2004 er gjennomført?

– Det var et morsomt og spennende bidrag, men det hadde ingen økonomi i seg og var heller ikke bundet opp i noe budsjett. Årene har gått, uten at det har skjedd for mye. Nå har vi fått nye eiere av en del eiendommer, og vi har gått mer fra rugestadiet til utklekkingsstadiet. Nye grunneiere ser på dette på en litt annen måte enn tidligere. Det er viktig at det ikke er kommunen alene som skal betale hele regningen. Jeg ser at det kan være utfordrende å få alle til å enes om et felles utviklingsmål, men dette er et samspill hvor alle er avhengige av hverandre.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no