17. jul
ILLE: Tilstanden på Austaddalsvegen er svært dårlig. De som bruker vegen fortviler. – Slik kan vi ikke ha det, sier Kjetil Hoen.
 
– Sånn kan vi ikke ha det
ÅSGREINA: Kjetil Hoen forteller at vegen har vært dårlig i lang tid. Nå forventer han og øvrige brukere av Austaddalsvegen at Statens vegvesen tar ansvar.

Publisert: 14.sep.2017 12:00
Oppdatert: 14.sep.2017 12:15

– Vi forstår at all nedbøren er årsaken til dette. Men er det nødvendig at det tar så lang tid før noe blir gjort? Nå er det på tide å få kjørt på noen gruslass. Vegen har vært dårlig i lang tid, og har med mye nedbør den senere tida blitt verre og verre. Vegen benyttes i tillegg til de som bor på strekningen av mange som jobber på Gardermoen. Skolebussen til Kringler-Slattum skole kjører også der, og alle foreldre som kjører barna til barnehagen, sier Hoen.

Han forteller at vegen også er belastet med mye tungtrafikk.

– Det er stor slitasje på vegen, sier Hoen.

Fra Statens vegvesen opplyses det at man er i gang med å utbedre grusvegene i Nannestad.

– Det skal kjøres på grus både på Austaddalsvegen og Hombledalsvegen i dag eller i morgen. På Austaddalsvegen skal det også gjøres punktutskifting. Bæreevnen er dårlig på disse vegene. Vi ser at noe kunne vært gjort før, men den sterke nedbøren har gjort det vanskelig, sier Åsmund Røseid, overingeniør hos Statens vegvesen.

LES OGSÅ: Asfaltering stoppet av armeringsjern

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no