22. okt
ALVORLIG. Politiet ser svært alvorlig på hendelsene med justering av veiskiltene i forbindelse med opprettelsen av gang- og sykkelveg langs fylkesveg 181 i Eidsvoll.
 
– Slutt å tulle med skiltene
EIDSVOLL. Politiet reagerer etter at noen har tullet med skiltingen i Børstadbakken flere ganger i det siste. – Dette er alvorlig, sier politioverbetjent Espen Sandvold.

Publisert: 16.jun.2017 11:00
Oppdatert: 16.jun.2017 10:45

Senest natt til søndag var skilt flyttet på og veglys tuklet med.

– Noen synes nok det er veldig morsomt å omdirigere trafikken med kjegler og sperremateriell i alle retninger. Det har også vært innbrudd i trafikklysenheten, og lysene ble gjort om på. Dette er straffbart og kan potensielt være svært alvorlig, sier Sandvold ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor.

Vurderer anmeldelse

Arbeidene pågår i området for å lage gang- og sykkelveg fra Vilberg til Finnbråten langs fylkesveg 181. Statens vegvesen og entreprenøren på stedet har vurdert å anmelde forholdene, men håper nå at en sak i lokalavisen kan få folkene bak til å slutte med tulleskiltingen.

– Trafikken er blitt ledet til steder der det ikke er mulig å kjøre bil, blant annet utfor veien, sier Sandvold. I helga er det Sund-dager i sentrum.

Sandvold sier politiet vil holde et ekstra øye med vegprosjektet i Børstadbakken i den forbindelse.

lystige sammenkomster

– De siste ukene har vi sett at skiltingen er blitt justert i forbindelse med lystige sammenkomster i Sundet. Derfor vil vi være ekstra på vakt i helga.

LES OGSÅ: Alt er klart for Sund-dager

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no