23. jul
Toppjobber: Yngve Rønning og Inger Kronen Tveranger har fått hver sin kommunaldirektørstilling i Ullensaker kommune.
 
To toppjobber besatt: – Veldig glad for å ha fått to så dyktige
Yngve Rønning blir ny kommunaldirektør for skole og barnehage, mens Inger Kronen Tveranger har fått jobben som kommunaldirektør for plan, kultur og teknikk i Ullensaker kommune.

Publisert: 23.okt.2017 17:00
Oppdatert: 23.okt.2017 18:08

Inger Kronen Tveranger har vært konstituert i stillingen fra januar i 2017. Hun har vært tilsatt i Ullensaker kommune fra 2015 og har bred ledererfaring og kompetanse fra fagområdet fra blant annet Sørum kommune.

Yngve Rønning kommer fra stillingen som områdeleder innenfor skole og barnehageområdet i Ullensaker kommune. Der har han vært tilsatt siden januar 2017. Han har siste periode vært konstituert innenfor området.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått to så dyktige medarbeidere til å lede disse to viktige områdene, sier rådmann Rune Hallingstad.

– Det at vi klarer å rekruttere interne medarbeidere til slike stillinger sier noe om hvilken kompetanse vi har i organisasjonen. Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle samarbeidet med Inger og Yngre i tiden framover, sier rådmannen.

Inger og Yngve startet formelt opp i stillingene 15. oktober.

– Det har vært mange gode søkere til stillingene, og det har vært gjennomført en god prosess for å sikre at de riktige ansettelsene gjøres. Ansettelsesutvalget bestående av rådmann, personalsjef og hovedtillitsvalgt for fagforbundet har gjennomført en rekke intervjuer og gjort sine vurderinger. Et enstemmig ansettelsesutvalg har nå konkludert med å tilby stillingen som kommunaldirektør for skole og barnehage til Yngve Rønning og stillingen som kommunaldirektør for plan, kultur og teknikk til Inger Kronen Tveranger, står det i en melding fra Ullensaker kommune.

Kronen Tveranger og Rønning etterfølger henholdsvis Erlend Eggum og Gry Sjødin Neander.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no