16. jul
 
– Vi fikk meldinger om bil i motgående kjørefelt. Minutter senere smalt det.
Politiet rykket ut etter meldinger om bil i motgående kjørefelt på E6. Mens de var på vei kom meldingen om frontkollisjon.

Publisert: 25.okt.2017 21:15
Oppdatert: 25.okt.2017 22:13

Ved 20.40-tiden begynte telefonene å strømme inn til operasjonssentralen på Romerike.

– Da ringte det jevnt. Meldingene gikk på at en bil kjørte sørover i nordgående kjørefelt på E6 fra krysset på Dal i Eidsvoll. Vi sendte ut flere enheter, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt på Romerike.

Mens politiet var på vei fikk politiet kl 20.46 melding om en trafikkulykke front-mot-front rett sør for Mogreinakrysset.

– Vi var raskt på stedet. To personbiler frontkolliderte. Det var én person i bilen som kjørte i feil kjøreretning, og totalt tre personer i den andre bilen. Alle skal ha kommet seg ut av bilene, og ingen er alvorlig skadet, sier operasjonslederen.

Én person ble kjørt til Ahus, og de tre andre til lokal legevakt for sjekk. Fører av den ene bilen anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.

Ved 21-tiden var begge felt helt stengt i forbindelse med berging. Klokken 21.30 melder politiet at begge felt er åpne igjen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no