16. sep
Gleder seg. Sentersjef Nina Kristengård på Amfi Eidsvoll gleder seg til den første utgaven av Råholt-dagene. - Dette blir kjempespennende. Det blir gøy å være med og skape liv og røre på Råholt, sier hun.
 
- Vi trenger en skikkelig festival her også
RÅHOLT. Sentersjef Nina Kristengård gleder seg til Råholt-dagene.

Publisert: 02.jul.2016 13:03
Oppdatert: 27.jan.2017 14:19

Amfi Eidsvoll samarbeider med lokale idrettslag, har sikret velkjente band - og satser på folkefest på Råholt. Sentersjef Nina Kristengård kan nesten ikke vente på Råholt-dagene i august.

TO FESTIVALSJEFER

- Dette blir kjempespennende. Det blir gøy å være med og skape liv og røre på Råholt. Vi trenger en skikkelig festival her også, smiler Nina Kristengård overfor EUB.

Fredag 26. og lørdag 27. august er det klart for Råholt-dagene.

Kjøpesenteret Amfi Eidsvoll står som arrangør, og har fått med seg Dal IL, Bøn FK og Eidsvold IF Fotball på samarbeidet. Festivalsjefer er Kai André Moe og Vidar Pettersen.

- Jeg gleder meg stort. Det er jo første gang Råholt-dagene arrangeres, og det er en stor ære å få være festivalsjef sammen med Kai André Moe. Er ganske spent på responsen, og hvor mange som møter på dette. Men etter responsen på Facebook og nettet for øvrig, ser dette bra ut, sier Vidar Pettersen.

Bluesband og rapartister

- Magefølelsen har vært meget bra helt siden oppstarten. Det blir sang, musikk og oppvisning. GT-Sara, Vegard Storbråten Øye, rapartister, bluesband, ballett og kampsport er noe av det som vil være en del av programmet, sier Pettersen.

Partybandet Glory Days kommer. Det samme gjør Vidar Busk & His True Believers. Alexandra Rotan, Vetle SiiDtrack Skauen, Eidsvoll Ballettsenter, Eidsvoll Soul Children og Rambukk står også på festivallisten.

- Det blir megaavslutning på lørdagskvelden med Vidar Busk og bandet hans, og Glory Days, som kommer til å løfte kvelden til store partyhøyder med sin tribute til 80-tallets rocka hitlåter. Glory Days hadde jeg på Gamle Nebbenes i jula med utsolgt hus. Det ble en kjempesuksess. Råholt-dagene kommer til å bli meget bra med sitt varierte program, sier Pettersen.

LES OGSÅ: Enstemmig ja til nytt polutsalg i Eidsvoll

For store og små

I forbindelse med Råholt-dagene kommer det også til å bli satt opp egne busser fra Hurdal og Minnesund, der det ikke går buss til Råholt daglig. Senterleder Nina Kristengård lover at programmet inneholder mye for enhver smak.

- Vi gleder oss til to flotte festivaldager med salgsboder, musikk og underholdning for store og små, sier hun.

De tre lokale idrettslagene vil være vaktmannskaper og ta seg av salget. Det vil bli rigget en stor scene foran Amfi Eidsvoll.

- Vi håper mange fra nærområdet kjenner sin besøkelsestid. De senterbutikkene som ønsker det vil ha stands utenfor her, og flere bilfirmaer vil ha utstillinger. Blir dette en suksess kommer vi til å planlegge enda større Råholt-dager neste år. Vi satser på at dette skal bli en skikkelig folkefest fra ende til annen, sier sentersjef Nina Kristengård, som gleder seg til å sparke Råholt-dagene i gang om en drøy måned.

LES OGSÅ: - Vi har en visjon om at Råholt skal bli en lokal by

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no