23. jul
TILGJENGELIGHET. Grethe Slettmoen, (KrF), leder for Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Nannestad, opplyser at rådets medlemmer vil besøke alle publikumsbygg for å se om de oppfyller kravene til universell utforming.
 
Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne: – Vi vil være en medspiller
NANNESTAD. Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne skal i løpet av året gjennomføre kontroller av tilgjengelighet til publikumsbygg i Nannestad.

Publisert: 08.jun.2017 12:46
Oppdatert: 12.jun.2017 14:58

– Vi ønsker ikke å henge ut noen, men ønsker å informere om hvordan man kan bedre tilgjengeligheten for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det er svært ofte små og enkle grep som skal til for at et kontor eller lignende blir enklere å komme seg inn i for en synshemmet eller bevegelseshemmet, sier Grethe Slettmoen (KrF), leder for Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, tidligere Rådet for funksjonshemmede.

Det er sendt ut et brev til alle gårdeiere og næringsdrivende i bygda med informasjon om at medlemmer fra rådet vil komme på besøk. Hun understreker at rådet vil være en medspiller, og at målet ikke er å «ta» noen.

– Med enkle tiltak kan Nannestad skal bli en enda bedre bokommune, sier Slettmoen.

Rådet består i tillegg til Grethe Slettmoen av Odd Blakkisrud, Odd Johansen, Knut Nordengen, Christian Bendz (H) og Åse Olsen.

LES OGSÅ: Nannestad sentrum: Kan bli opptil 600 nye boenheter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no