24. apr
Kjempefornøyd: Anne Bergem storkoste seg da hun fikk besøk av en hel gjeng med håndverkere. – Vi har klart å finne litt jobb til dem, smiler hun.
 
Én dag på lag for Anne
Anne Bergem vant en quiz og fikk besøk av et helt lag håndverkere. Hun klarte fint å sette dem i arbeid.

Publisert: 07.sep.2017 11:30
Oppdatert: 07.sep.2017 11:38

– Dette må være alles drøm. Fantastisk å få besøk av håndverkere en hel dag på denne måten.

Anne Bergem smiler. På tunet hjemme i Eidsvollvegen 122 har hun og Torstein Owe fått besøk av en gjeng bestående av tømrere, murere og elektrikere. Hun hadde alt rett på quizen under boligmessa i Sundet, og ble trukket ut blant over 50 bidrag. Premien er besøk av lokale håndverkere som jobber gratis for henne i en hel dag.

– Vi har klart å finne litt jobb til dem. I cirka 30 år har vi snakket om at vi burde hatt en ny terrasse på baksiden av huset. Det er kanskje den viktigste oppgaven i dag, smiler Bergem.

Morgenkaffe på terrassen

Terrassen skal ha trapper på hver sin side.

– Der skal morgenkaffen inntas i morgensola, sier Bergem.

I løpet av dagen rakk de frammøtte også å montere en feieluke, gjøre utbedringer på deler av det elektriske anlegget, fikse en lampe inne og montere noen takplater.

– Det er utrolig morsomt, og jeg setter stor pris på premien, sier Bergem. Hun og Torstein Owe stilte med boller, kaffe og ikke minst godt humør. Det er ikke hver dag gårdsplassen er full av ildsjeler som vil gi bort en premie. Premien har en verdi på cirka 50.000 kroner. Formuesforsikring, Sollihøgda Trevare, Idéhus Romerike, Rognstad VVS, BWL Mur og Flis, Eiendomsservice Øst og Jamo Eiendomsutvikling, Byggmester Morten Andersen, Vestlandshus Gusterud Bygg, Sigvartsen Elektro, Fibo, Bohus Eidsvoll og Totens Sparebank står bak samarbeidet.

Fornøyd med samarbeidet

– Vi synes samarbeidet fungerte kjempefint i fjor, og så ingen grunn til ikke å gjenta suksessen i år. Mye tyder på at dette blir en årlig tradisjon, sier Thomas Sveen i Vestlandshus Gusterud Bygg.

Han og de andre gledet seg stort til å komme i gang med arbeidet. Noen timer senere var premien vel levert og arbeidet vel utført.

– Det er seks tømrere her, så terrassen er i gode hender. I tillegg er det med en rørlegger. Rørene hadde familien kontroll på, så han fikk beskjed om å ta med hammer og drill. Her er det alle mann til pumpene, humrer Sveen.

Etter 30 års ventetid kan Anne Bergem og Torstein Owe endelig ta morgenkaffen på ny terrasse.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Her er terrassen ferdig, og Anne Bergem kan slippe jubelen løs. I 30 år hadde hun og Torstein Owe drømt om å få den ferdig, slik at de kunne ta morgenkaffen i morgensola.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no