22. apr
PUBLIKUM: Publikum foran scenen da Vazelina Bilopphøggers sto på scenen under Eidsvollnatt. ?Foto: Glenn Røsåsen
 
1000 på Eidsvoll-natt
Daglig leder av Eidsvold Turn Fotball, Roar Halvorsen, er skuffet over oppslutningen om Eidsvoll-natt.

Publisert: 18.jun.2018 19:00
Oppdatert: 19.jun.2018 11:46

– Vi har ikke full oversikt over publikumsoppslutningen ennå, men det var ikke mer enn i underkant av 1000 som betalte inngangsbilletten til konsertene, sier Halvorsen.

Der er Eidsvold Turn fotball som står som festarrangør.

KJENTE BAND

Det var kjente band som spilte i Eidsvoll-natt. Etter Slagerkameratene, kom Vazelina Bilopphøggers på scenen, før Postgirobygget avsluttet ballet. Men det var ikke nok til å trekke folket til Sundet.

– Det er jo litt kjedelig at så få kommer. Det var fint vær, også. Synd at eidsvollingene ikke benyttet seg av denne muligheten, sier Halvorsen.

De som tok turen til Sundet så imidlertid ut til å kose seg: Se bildene fra kvelden her.

SKAL TJENE PENGER

Mens Markus og Martinus trakk 5000 for to år siden, hørte 2000 publikummere Åge Aleksandersen og Kurt Nilsen i fjor. I år dalte tallet til 1000.

– Underskudd kan vi ikke drive med. Vi har jo lagt opp til at vi skal tjene penger på disse arrangementene. Pengene kjøres tilbake til aktiviteter i klubben. Det er drivkraften i dette arbeidet, som krever mye av alle våre frivillige. Det koster mye energi og arbeid for å legge til rette for et slikt stort arrangement. Jobben er den samme enten det ender med over- eller underskudd, sier Halvorsen.

– Hva gjør dere nå? Blir det ingen Eidsvoll-natt neste år?

– Nå må vi sette oss ned og vurdere situasjonen. ETF er også medarrangør i Råholt-dagene, som i år er 24. og 25. august. Vi må se om dårlig oppslutning er en trend i tiden. Men som sagt – underskudd kan vi ikke drive med, sier Roar Halvorsen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no