18. aug
Populært: Andre byggetrinn inneholder 35 leiligheter totalt. På to dager har eiendomsmegler Vibeke Voksøy og Aktiv Eiendomsmegling solgt 22. Det er med andre ord foreløpig lite som minner om krise i boligmarkedet på Øvre Romerike.
Illustrasjon: Romfarer Arkitekter AS
 
22 leiligheter revet bort på to dager
Den negative trenden i boligmarkedet i Oslo ser overhodet ikke ut til å gjøre seg gjeldende på Øvre Romerike.

Publisert: 20.nov.2017 17:30
Oppdatert: 21.nov.2017 09:22

Salgsstarten på andre byggetrinn – med navnet Lokføreren – på Stasjonsløkka ved Eidsvoll Verk stasjon kan ikke beskrives som noe annet enn en braksuksess. På to dager solgte Råholthøyden 3 AS 22 av totalt 35 leiligheter.

– Den negative trenden i boligmarkedet i Oslo gjør på ingen måte seg gjeldende på Øvre Romerike, sier eiendomsmegler Vibeke Voksøy hos Aktiv Eiendomsmegling.

Hun forteller at salget så langt har fordelt seg jevnt på leiligheter alle størrelser – fra 1-romsleiligheter på 29 kvadratmeter til 4-romsleiligheter på 86 kvadratmeter.

400 leiligheter i 12 bygg

Stasjonsløkka utvikles som et samarbeid mellom Råholthøyden 3 AS og BORI Utbygging AS. Til sammen skal det bygges rett i underkant av 400 leiligheter fordelt på 12 leilighetsblokker sentralt på Råholt. Fra leilighetene tar det kun et par minutter å gå til Eidsvoll Verk stasjon. Boligblokkene har henholdsvis 4 og 7 etasjer, og de første leilighetene forventes å ha byggestart i mars i 2018. Om alt går etter planen vil de være innflyttingsklare sommeren 2019.

– Hvorfor har salget gått så forrykende?

– På Stasjonsløkka kan du bo i naturskjønne omgivelser med alle nødvendige tilbud i umiddelbar nærhet, og samtidig ha muligheten til å traske bort til togstasjonen hvor hele verden ligger for dine føtter. Med toget tar det 30 minutter til Oslo S og kun fem minutter til Gardermoen. Det legger til rette for et urbant friluftsliv, svarer Voksøy.

50.000 nye arbeidsplasser

Hun mener Råholt er en noe gjemt perle i stor vekst. Stasjonsløkka blir som en ny bydel å regne, oppført på et område i umiddelbar nærhet til det meste av nødvendigheter.

– Det er spådd 50.000 nye arbeidsplasser i regionen fram til 2040. Med andre ord er det uante muligheter og stort potensial på mange områder. Det er svært gledelig å se at så mange vil kjøpe bolig i dette prosjektet. Vi er sikre på at boligkjøperne vil bli godt fornøyde med resultatet. Råholt er et område i sterk utvikling, og det er mange som vil bo der, sier Vibeke Voksøy.

Fakta Lokføreren

  • Dette er andre byggetrinn i boligprosjektet på Stasjonsløkka.
  • På to dager er 22 av 35 leiligheter solgt.
  • Prisene strekker seg fra 1.970.000 til 4.120.000 kroner.
  • Totalt skal det bygges cirka 400 leiligheter på Stasjonsløkka. Disse skal oppføres i 12 boligblokker. Disse blir fra 4 til 7 etasjer høye.
  • Råholthøyden 3 AS og BORI står bak. 

LES OGSÅ: 17 av 36 leiligheter solgt på Stasjonsløkka

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Braksalg: På to dager har Vibeke Voksøy og Aktiv Eiendomsmegling solgt 22 leiligheter.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no