20. jun
Kjøpte langt over takst. Nomi Nayyar klinket til og kjøpte boligen fra 1896 for 2,4 millioner kroner - usett. - Faren min har bygd opp sin egen business ved å kjøpe gamle hus og renovere dem. Jeg har også lyst til det, og dette var mitt første kjøp, sier Nomi.
 
23-åring skal bygge seg opp som eiendomsutvikler, stakk av med oppussingsobjekt 1,25 millioner over takst
RÅHOLT. Han hadde ikke sett huset fra 1896 i levende live, men Nomi Nayyar (23) klinket til og kjøpte det 1,25 millioner kroner over takst.

Publisert: 02.nov.2015 14:54
Oppdatert: 27.jan.2017 13:38

23-åringen er ingeniørutdannet på London South Bank University. Nå drømmer han om å bygge seg opp i eiendomsbransjen i Norge.
- Jeg har fått inn dette fra barndommen. Faren min har bygd opp sin egen business ved å kjøpe gamle hus og renovere dem. Jeg har også lyst til det, og dette var mitt første kjøp. Planen er å utvikle eiendommen, sier Nomi til EUB.
For tredje gang har han og faren kjøpt en bolig på Romerike - uten å være på visning og se eiendommen selv. I tillegg til eiendommen på Råholt, som sønnen altså har kjøpt, har faren kjøpt ett hus på Strømmen og ett til i Eidsvoll.
Også det kjøpet ble omtalt i EUB.
LES OGSÅ: Oppussingsobjekt gikk langt over takst

Gikk 270.000 over takst

I juni ble en bolig fra 1861 i Ålborgvegen 62 kjøpt for 1.020.000. Også der var det sju budgivere og pappa Shaukat Masood Mumtaz måtte ut med 270.000 kroner over prisantydning.
- Vi følger nøye med på finn.no, og ser raskt om eiendommen har potensial til utvikling. På begge disse stedene i Eidsvoll er det ikke først og fremst husene vi har falt for. Vi har sett potensialet i eiendommene, sier Nomi.
- Hva er planen din her på Råholt?
- Jeg kommer aller først til å gå i dialog med kommunen for å høre hva slags muligheter som finnes her. Huset kommer jeg nok til å renovere. Jeg kan gjøre mye av jobben selv, og satser også på å få en del hjelp av faren min. Det kan også bli aktuelt å sette opp en enebolig til her eller bygge en tomannsbolig. Det kommer helt an på hva kommunen sier, sier Nayyar.
LES OGSÅ: Gammel bolig solgt usett

Spennende område

Eiendommen hadde en prisantydning på 1.150.000. Først kom det inn ett bud hundre tusen kroner over takst. Så klinket Nomi til med 1,5 million. Derfra gikk det bare oppover - før det endte på 2,4 millioner kroner.
- Jeg ville svært gjerne ha eiendommen, og hadde fortsatt litt å gå på i forhold til mitt eget budsjett, sier Nomi.
Han ser nå etter flere aktuelle eiendommer, men vil først og fremst bruke tid på å renovere bolighuset han kjøpte.

stor innflytting

- Råholt er et pressområde, noe også den store interessen for denne eiendommen viser. Jeg vil fortsette å følge med på store og fine eiendommer til salgs. Drømmen er å bygge opp min egen bedrift i eiendomsbransjen. Det er stor innflytting til Eidsvoll, og derfor er dette et område hvor boligprisene bare vil stige i årene framover, sier Nomi.
- Og dere trenger ikke være på visning for å kjøpe hus?
- Nei, historien nå viser jo at vi fint kan stikke av med eiendommer usett, sier Nayyar.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no