23. apr
BYDEL: Her, i skogen rett ved Allergot ungdomsskole, skal bydelen Skogmo Park bygges over 30 mål. Eiendommen som nå er solgt ligger til venstre for det grå huset.
 
25 millioner for 5 mål
Ei ubebygd 5,4 mål stor tomt er solgt for 25. millioner kroner.

Publisert: 27.jul.2018 06:00
Oppdatert: 26.jul.2018 13:36

Skogmo Eiendom i Aurskog har betalt 25 millioner kroner for den 5,4 mål store eiendommen som ligger inneklemt mellom Gartnerstubben og Fjellvegen like øst for Allergot ungdomsskole. Den er innlemmet i det som skal bli Skogmo Park.

Bak dette selskapet står blant andre Bakkegruppen, en stor eiendomsutvikler.

SKOGMO PARK

I skogen fra Allergot ungdomsskole og østover mot Kiwi, skal Bakkegruppen bygge bydelen Skogmo Park med rundt 450 leiligheter. Utviklerne der skal investere et par milliarder kroner på prosjektet som strekker seg over 30 mål.

– Denne tomten inngår i prosjektet Skogmo Park, og har vært innlemmet helt fra starten. Vi har hatt opsjonsavtale på eiendommen i mange år, med oppgjør etter vedtatt detaljreguleringsplan, sier konsernsjef Morthen Bakke.

Han påpeker at det ikke er noe spesielt med eiendommen eller prisen siden den ligger inneklemt uten tilgang til infrastruktur, og da må inngå i et større prosjekt.

STOR INTERESSE

Markeds- og kommunikasjonsansvarlig Silje Edman i Bakkegruppen sier interessen for Skogmo Park er meget høy.

– Jeg har ikke antall interessenter for øyeblikket, men det må være over 200 så langt. Det tikker daglig inn nye interessenter som ønsker å bli holdt oppdatert, sier.

Salgsstart for det første byggetrinnet med 148 leiligheter er satt til høsten 2018, byggingen starter 1. kvartal 2019 hvis alt går etter planen. 3. kvartal 2020 er det estimert ferdig til innflytting.

Eies 100 % av Spg Bolig Jessheim (datterselskap av eiendomsselskapet Scandinavian Property Group (SPG).

De største aksjonærene er Bakkegruppen, Stein Erik Hagens selskap Canica, og stortingsrepresentant Nikolai Astrups selskap Pactum.

Bakke as skal ha hovedansvaret for prosjekteringen og byggingen av Skogmo Park.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no