24. apr
KUN UKER IGJEN. Fra jobben med å heise leilighetene på plass til alt er ferdigstilt og innflyttingsklart tar det bare noen uker. Trinn 2 i Smedhagen Park er forventet ferdigstilt fra 3. kvartal i år.
 
25 nye leiligheter heises på plass
NANNESTAD. Folk fra Vinterbro og Fornebu har sikret seg leiligheter i Nannestad sentrum.

Publisert: 26.apr.2017 10:04
Oppdatert: 26.apr.2017 13:37

Første uken i mai starter Moelven ByggModul heisingen av Smedhagen Park, trinn 2, i Nannestad sentrum. I løpet av få dager blir 25 nye leiligheter heist på plass.

– Fordelene med å bygge med moduler er mange. Boligene produseres blant annet i trygge og kontrollerte omgivelser før de heises på plass på bestemmelsesstedet. Dette innebærer at man parallelt kan ferdigstille grunnarbeid på tomten, noe som reduserer byggetiden betraktelig, sier Silje Edman, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Bakke AS.

– I tillegg unngår man problematikk knyttet til vær og fukt da boligene produseres under tak og er tette når de heises på plass. Den siste finishen av bygget gjøres på byggeplassen før boligene overleveres sine nye eiere, utdyper Edman.

Hun forteller at boligkjøperne på Smedhagen Park kommer fra flere steder.

I sentrum av Nannestad

– I tillegg til en stor andel lokale kjøpere, ser vi at prosjektet har vært attraktivt også «utenbys». Blant annet har vi kjøpere fra både Vinterbro og Fornebu utenfor Oslo. Mange ser nok muligheter i å investere i en bolig som ligger så nær Norges hovedflyplass Gardermoen, som både er og vil bli en stor arbeidsplass i årene som kommer. At det også er mulig å søke om gunstig Husbankfinansiering, med de fordelene det har i forhold til lav og fast rente, har tydelig slått an, forteller Edman.

Plan- og utviklingsutvalget i Nannestad kommune vedtok i februar å legge områdereguleringsplanen for Nannestad sentrum ut til høring og offentlig ettersyn. Høringsfristen utløp 10. april. Hensikten med planen er, ifølge Nannestad kommune, å legge til rette for at sentrum utvikles som et attraktivt tettsted for boliger, handel, næring, kollektivknutepunkt og kommunesenter. Planen tar blant annet sikte på å redusere den bilbaserte handelslekkasjen. I tillegg skal det legges til rette for møteplasser og kulturtilbud. Prosjektet Smedhagen Park ligger midt i smørøyet av sentrum.

Ferdigstilt i tredje kvartal

Per i dag er det to leiligheter igjen i trinn 2.

– Det er med andre ord mange spente kjøpere som nå venter på sin nye bolig, sier Edman.

Trinn 2 forventes ferdigstilt og innflyttingsklart fra 3. kvartal i 2017. Det er Nannestad Eiendom Utvikling AS som er utbygger. Dette eies av Bakke AS og Fundamentgruppen AS.

LES OGSÅ: Vil båndlegge dyrket mark i Nannestad sentrum

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
TO LEILIGHETER IGJEN. Per i dag er det to leiligheter igjen i trinn 2 av Smedhagen Park i Nannestad sentrum.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no