17. sep
SLUTT: Bente Røsegg er blitt pensjonist. Hun har jobbet 31 år på samme bensinstasjon.
 
31 år på samme bensinstasjon
DAL: Bente Røsegg fra Eidsvoll Verk begynte å jobbe hos Norolsenteret Dal i 1986. Etter 31 år på samme bensinstasjon er hun nå pensjonist.

Publisert: 05.sep.2017 09:00
Oppdatert: 05.sep.2017 20:44

– Nok er nok. Nå kan jeg og min mann Frank reise litt mer, og kanskje sove litt lenger om morgenen. Nå ser jeg fram til å gjøre litt mer som jeg vil. Vi kan blant annet reise oftere til hytta vår på Brandbu. I oktober-november skal vi reise til USA, hvor vår datter og to barnebarn bor. Det blir spennende, sier Røsegg.

– BLIR NOK RART

Hun avviklet før sluttdatoen 1. september sin ferie, og forteller at hun foreløpig føler at hun har en lang ferie.

– Det blir nok litt rart når det går opp for meg at jeg faktisk ikke skal dra på jobb. Jeg har jobbet sammen med kjempefine kolleger og har trivdes veldig godt. Det vil jeg savne. Jeg har imidlertid sagt ifra at jeg kan jobbe en gang imellom dersom det skulle være behov for det, sier Bente Røsegg (67).

Hun har i løpet av 31 år bak disken på bensinstasjonen fått være med på store forandringer i takt med utviklingen i dette markedet.

NOROL, STATOIL og CIRCLE K

Norolsenteret på Dal ble åpnet i 1985. Da var det Terje Myhrer som drev stasjonen.

Røsegg har etter at Myhrer solgte bedriften vært med på store endringer og ombygginger, både til Statoil og Circle K.

– Det har vært store forandringer, og det har vært utfordrende med stadig nye ting, men det har også vært kjempeinteressant, artig og lærerikt. Det har aldri vært kjedelig på jobb. Jeg liker å møte mennesker. Disse åra har vært en opptur, sier Røsegg.

Da hun begynte i 1986 hadde bensinstasjonen en betydelig avdeling med dagligvarer, noe Myhrer var én av de aller første i landet som startet med på en bensinstasjon.

BILUTSTYR UT – MAT INN

– Vi hadde da også mye bilrekvisita og utstyr. Det er det bare litt igjen av. Vi skiftet også olje på biler, og drev til og med bilutleie. Dette gjør man ikke lenger. Varesortimentet er fullstendig forandret, sier Røsegg.

Dagligvarer er det også lite igjen av, men annen mat har blitt mer og mer viktig for reisende.

– Stasjonen på Dal er foreløpig én av tre stasjoner i landet som tester det nyeste matkonseptet Circle K New Stores. Stasjonen på Dal har alltid vært tidlig ute med nyheter, forteller Røsegg.

IMPONERENDE

– Det er imponerende å være på en stasjon i 31 år. Det sier noe om miljøet på stasjonen og ikke minst om kundene og omgivelsene. Det er svært få som har, og få som vi hører om, med så lang fartstid på én og samme bensinstasjon, sier Knut Hilmar Hansen, kommunikasjonssjef hos Circle K Norge AS.

LES OGSÅ: Smørbrødsmører i smøregrava

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FAST KUNDE: Vidar Ruud fra Lillehammer er fast kunde hos Circle K på Dal. Her kjøper han boller av Bente Røsegg for siste gang.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no