19. jul
KREFTKOORDINATOR: Nannestad Sanitetsforening jobber for å få en kreftkoordinator i Nannestad. Mandag 27. november inviteres det til åpent møte om temaet i Gamle Banken, og leder Vigdis Haug håper på godt frammøte.
 
Jobber for å få en kreftkoordinator i Nannestad
Mandag 27. november inviterer Nannestad Sanitetsforening til åpent møte om viktigheten av å ha en kreftkoordinator i kommunen.

Publisert: 13.nov.2017 09:00
Oppdatert: 13.nov.2017 08:43

– Nannestad er én av få kommuner på Romerike som ikke har en kreftkoordinator, og Nannestad sanitetsforening jobber hardt for å få til dette også i vår kommune, sier Vigdis Haug, leder for Nannestad Sanitetsforening.

Hun opplyser at Kreftforeningen siden 2012 har bidratt til etablering av kreftkoordinatorstillinger i kommunene.

– Hovedmålsettingen med kreftkoordinatorsatsingen er å bedre livskvalitet og levekår for kreftpasienter og pårørende. Mandag 27. november inviterer vi derfor ordfører og leder for helse og omsorgsutvalget i Nannestad, Kreftforeningen, og en kreftkoordinator fra en nabobygd, til et åpent møte på Gamle Banken, i Nannestad, sier Haug.

I forbindelse med Rosa sløyfe aksjonen tidligere i høst tok Britt Saga og Ann Lill Weidemann, begge fra sanitetsforeningen, opp at det ikke er en kreftkoordinator i kommunen med ordfører Hans Thue.

LES OGSÅ: Fikk påvist kreft i januar: – For meg er det en seier å stå på startstreken

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no