25. jun
INFOMØTE. – Onsdag kan folk skaffe seg informasjon om de mange utbyggingsprosjektene i og rundt Sundet, sier Olav Resaland. Her sammen med Bjørn Dæhlie som er i gang med Skibladnersvingen og som har flere prosjekter i Sundet på trappene.
 
Nå kan folk få info om Sundets mange utbyggingsprosjekter
EIDSVOLL. En rekke byggeplaner skal presenteres på åpent møte i Panorama.

Publisert: 16.mar.2017 14:27
Oppdatert: 17.mar.2017 09:50

Onsdag 22. mars inviterer Eidsvoll Arbeiderparti til åpent møte om utbyggingsplanene i og rundt Eidsvoll sentrum.

– Det blir et møte tilsvarende det vi hadde for Råholt-området for ei tid siden, dit det kom så mye folk at amfiet på Råholt ungdomsskole ble fullt, sier Aps gruppeleder i kommunestyret, Olav Resaland.

– Kommuneadministrasjonen kommer til å være til stede for å fortelle om det pågående arbeidet med en reguleringsplan for Sundet, og for å få innspill til planen fra publikum, forteller han.

En rekke utbyggere kommer personlig til å være til stede på møte, både for å presentere planer, og for å svare på spørsmål.

– De kommer nok ikke med ferdige planer, men med tanker og skisser, i påvente av reguleringsplanen som skal være ferdig ved årsskiftet, sier Resaland.

Blant prosjektene som presenteres er Skibladnersvingen og Rubisområdet ved Bjørn Dæhlie, Wergelandskvartalet ved Olsrud/Finsbråten/Almeli, Holslia ved Shane Matheson, Kastellåsen ved Weenbo Skandia og Gruemyra ved Jan Heranger og Morten Andersen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no