25. apr
SPENT: - Skovly Vest åpner 31. oktober. Jeg er spent, men gleder meg veldig, sier senterleder Christin Brandt.
 
Åpner 31. oktober
På dagen 49 år etter at Fakkelsenteret åpnet, er det klart for Skovly Vest.

Publisert: 04.okt.2017 13:30
Oppdatert: 04.okt.2017 13:03

Jessheim storsenter nyeste del åpner tirsdag 31. oktober. Skovly Vest som den heter, er ett av flere byggetrinn i det som utgjøre dagens kjøpesenter. Og åpningsdatoen er ikke tilfeldig, det er på dagen 49 år siden Fakkelsenteret ble åpnet i 1968 som ett av de første kjøpesentrene i Norge utenom byene. Det er den hvite delen mot togstasjonen.

STOR INTERESSE: De virkelige store aktørene ser Jessheim som nytt satsningsområde. 

– Valget av dato er selvsagt helt bevisst. Vi gleder oss enormt og er forberedt på at det smeller her, sier senterleder Christin Brandt.

flyr inn folk

Med smeller mener Brandt storinnrykk. Erfaringsmessig vet hun at slike hendelser trekker solid med kunder og nysgjerrige, ikke minst med tanke på at G-Max, Power og XXL åpner hver sin store butikk. Norrøna og Normal kommer også inn.

– XXL har gått gjennom dette før andre steder, men de tar på ingen måte lett på oppgaven. Derfor flyr de inn 120 erfarne butikkfolk fra hele landet for å være klare for storinnrykk under åpningen, påpeker hun.

G-Max sender 80 butikksjefer og nestledere, i tillegg til at flere leverandører kommer for å bistå. Også lokale sportsklubber de samarbeider med skal hjelpe til. Fra før av vet vi at Powers åpninger trekker mange mennesker.

ØLSPESIALIST: Vil være størst og best på butikkøl.

– Dette er stort både for oss og dem. Jeg er veldig spent, og jeg vet at folk har ventet lenge på dette. sier Brandt.

STØRSTE MODELL

XXLs lokaler alene måler 4066 kvadratmeter. Den er antakelig landets nest største filial.

– Blant annet vet vi at de satser mye på det som skjer bak selve butikken, som verksted og servicesenter for ski og sykkel, sier eiendomssjef Kristian Johansen i Skovly.

– Men 4000 kvadratmeter?

– Ja, de har vurdert nedslagsfeltet på Jessheim som så interessant at de satser med sin største butikkmodell. Alle disse gigantene har sjekket markedet og vet eksakt hva de gjør når de åpner så store butikker, påpeker han.

– Det er absolutt på tide at de etablerer seg her. For oss er det tre tiltrengte butikker, og med dem på plass blir vi et komplett senter, sier Brandt.

– Skovly Vest ligner unektelig på en byggeplass utenfra. Blir dere ferdige tidsnok?

– Ja, men jeg tipper det blir jobbing døgnet rundt når vi nærmer oss. Vi planlegger åpningsfesten i detalj, og forventer lange køer.

– Hva med parkeringsplasser?

– Vi får 850 plasser over fire plan inne i Skovly. Det burde holde en stund, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no