20. sep
NY. Torsdag åpner Cream sin første konseptbutikk over 135 kvadratmeter i Jessheim storsenter. Her er Det er Kristin Sørlie, Martine Stø Johansen og Maria Pequeno i gang med å gjøre alt klart til åpningen. Foto: Privat
 
Åpner sin første butikk på Jessheim
JESSHEIM. Danske Cream åpner nå nytt konsept i Jessheim storsenter.

Publisert: 22.mar.2017 11:39
Oppdatert: 22.mar.2017 14:53

Den danske klesgiganten DK Company ble etablert i 2001, og er nå i over 40 land. Blant annet fører de klesmerket Cream, som 23. mars åpner konseptbutikk i Jessheim storsenter.

– Dette er damemote med en litt voksen profil. Merket har vært i markedet i mange år, men dette er Creams egen butikk. Vi har sett fram til å få dem hit, de ingen andre steder og gir oss en ny nisje, sier senterleder Christin Brandt.

DEN FØRSTE

Samtidig med butikken på Jessheim åpner Cream også en filial på Lørenskog. Målet er 20 slike butikker i Norge over to, tre år.

– Hva er konseptet?

– Vi ønsker å skape et univers for kundene ved å gi dem opplevelser utenom bare å kjøpe varer. Dette blir noe annet enn de får i butikker i dag. Butikkene våre får et hyggelig loungeområde ved prøverommene, vi serverer te og vil med dette lage en hyggelig atmosfære med musikk og en egen duft. Målgruppen vår er kvinner på 35 +, men selvsagt kan yngre kvinner også finne klær hos oss, sier operation manager for Norge, Helene Lillehagen.

Flyttet fra Oslo til Jessheim: Rom for flere blir flere

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no