20. sep
MØTTES: Hannah Noonan (5) fanget oppmerksomheten til stortingspresident Tone W. Trøen under åpningen av PTØ Norges nye lokaler ved Gardermoen Campus.
 
Åpnet habiliteringssenter for barn
Hannah Noonan (5) fra Maura fikk stortingspresident Tone W. Trøens oppmerksomhet under åpningen av PTØ Norges nye habiliteringssenter.

Publisert: 23.apr.2018 11:42
Oppdatert: 23.apr.2018 13:23

Lørdag ble habiliteringssenteret for barn og unge med cerebral parese i det nye Helsehuset på Jessheim offisielt åpnet av stortingspresident Tone W. Trøen.

Hannah Noonan (5) har trent hos PTØ siden hun var ett år gammel, og var tilstede på seremonien sammen med mamma Merete Noonan. PTØ står for pedagogisk trening og øvingsenter, og har et helhetlig fokus på brukeren – det vil si både på det fysiske, sosiale og emosjonelle.

– Jeg ble veldig glad for at hun kom. Det betyr mye for oss, og for alle foreldrene som har kjempet en lang kamp for å få til dette tilbudet, til glede for alle som trenger det, sa Noonan.

– Barn og unge med nevrologiske sykdommer trenger et slikt viktig og høykompetent habiliteringstilbud. Å være på et treningsopphold her er jeg sikker på styrker både den fysiske og psykiske helsen, sa stortingspresident Tone W. Trøen under åpningen.

LES OGSÅ: Nå får Amir opptrening på splitter nytt senter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no