19. jul
GLADE: Senterleder Christin Brandt er strålende fornøyd med åpningen av Skovly. Her med markedssjef Line Gustavsen, markedssekretær Hanne T. Simonsen og markedskoordinator Trine Hagelia var glade da åpningen endelig var i gang.
 
Åpningen ble en fest
– Utrolig bra, oppsummerer senterleder Christin Brandt dagen etter at Skovly åpnet dørene.

Publisert: 01.nov.2017 18:00
Oppdatert: 01.nov.2017 18:15

Jessheim Storsenter vet ennå ikke hvor mange tusen mennesker som kom til åpningen av Skovly Vest tirsdag, men ledelsen stråler.

– God flyt i parkeringshuset er første bud. Kunder som gir opp betyr tapt omsetning, men vaktene holdt unna til langt på kveld. Også logistikken i butikkene var svært bra. Jeg visste det ville bli mye folk, men dette var enormt, sier senterleder Christin Brandt.

LES OGSÅ: Endelig åpnet Skovly

– Kan du gi oss noen tall?

– Nei, vi ikke oversikt ennå. Men jeg har hørt at flere butikker satte flere rekorder, påpeker hun.

8,7 MILLIONER KRONER

Adm.dir. Anders Nilsen i Power er også glad.

– Vi solgte for 8,7 millioner kroner og er kjempefornøyd. Det var en lettelse endelig å åpne etter to års planlegging, sier han.

– Hvor mye varer er det?

– 500 store hvitevarer, 330 TV-er, 300 kjøkkenmaskiner, 790 støvsugere og 200 laptoper for å nevne noe. Vi hadde smekkfull butikk og lager, i tillegg varer i kontorer og møterom. Jeg møtte bare fornøyde kunder, påpeker han.

SPENT BUTIKKSJEF: - Dette blir helt rått

– Jessheim lover godt?

– Ja, vi er optimistiske med både beliggenhet og naboer. Omsetningen fra den gamle butikken blir mangedoblet, spår han.

NORGESREKORD

Normal er blant de minste butikkene i Skovly, plassert rett ved siden av gigantene.

– De fleste kom selvsagt for å besøke de store, men vi klarte å huke dem inn da de kom ut derfra. Allerede klokken 15 slo vi kjedens Norges-rekord på en åpningsdag. Vi solgte småvarer for nær 500.000 kroner, sier Ida Melby fornøyd.

– Beskriv dagen.

– Fantastisk, med fullt trykk hele dagen. Både de ansatte og kundene var blide og det var god stemning selv om det var lange køer. Vi er kanonfornøyde og har tro på fremtiden. Allerede klokken 10 onsdag morgen banket kundene på døra vår, ler hun.

BARE BLIDE FJES

– Hvordan har resten av storsenteret reagert på det massive trykket inn i Skovly?

– De omfavner dette og det er en fryd å se de blide ansatte. De er stolte og lettet over at vi endelig er i mål. Og de synes det er fantastisk at vi har fått inn de nye butikkene, sier senterleder Brandt.

– Har byggingen påvirket dem?

– Ja. De har vært tålmodige, og forsvart oss utad til kundene som lurer på hva som skjer. Alle ansatte har vist stor lojalitet, og det er svært viktig i en byggeprosess. Jeg legger ikke skjul på at det har vært tøft til tider, men nå har vi snudd dette til noe positivt. Med Skovly stopper vi enda mer handelslekkasje ut av kommunen, understreker hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no