17. jan
AKSJON. Petter Gulbrandsen, Nannestad bygdeliste, opplyser at det foreløpig er samlet inn over 250 underskrifter fra folk som vil beholde den offentlige tannhelseklinikken i Nannestad.
 
Aksjon for å beholde tannklinikken i Nannestad
NANNESTAD. Det er nå samlet inn over 300 underskrifter fra folk i Nannestad som vil beholde det offentlige tannhelsetilbudet i bygda.

Publisert: 10.nov.2016 14:43
Oppdatert: 27.jan.2017 14:44

Bak aksjonen, som kom i gang etter at fylkesrådmannen foreslo å legge ned Nannestad tannklinikk og flytte tilbudet til Råholt, står Nannestad bygdeliste. Underskriftskampanjen kan følges på Facebook-siden Ja til fortsatt drift av offentlig tannhelseklinikk i Nannestad.

Da Hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse i Akershus behandlet saken tidligere denne uka, ble forslaget om å etablere én felles klinikk for Nannestad og Eidsvoll på Råholt, utsatt etter forslag fra MDG og Ap.

- Selv om saken ble utsatt så vet vi ikke hva det innebærer i forbindelse med lokasjon. Nannestad bygdeliste skal fortsette å jobbe for at Nannestad tannklinikk forblir i Nannestad sentrum. Underskriftskampanjen fortsetter. Fylkeskommunen må ta hensyn til sine 3000 brukere i Nannestad. Det er åpenbart at pasienter og pårørende ønsker å beholde Nannestad tannklinikk i Nannestad Sentrum. På den måten blir tannklinikken tilgjengelig for alle, sier Petter Gulbrandsen i Nannestad bygdeliste.

Han opplyser at det også blir lagt ut lister for signering i noen butikker i Nannestad.

LES OGSÅ: Fylkeskommunen vil flytte tannhelsetjenesten ut av bygda. - Dette er meningsløst og ureflektert

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no