20. jul
ÅPNING: Aktivitetsparken blir ferdig i høst, men noen eksakt åpningsdato er ikke fastsatt, opplyser Ivar Nakken (t.h.) som er leder i sentrumsforeningen i Eidsvoll.
 
Aktivitetsparken snart klar for åpning
EIDSVOLL. – Her kan mor eller far være sammen med barna mens ektefellen handler, sier lederen i Eidsvoll sentrumsforening, Ivar Nakken.

Publisert: 27.sep.2017 18:00
Oppdatert: 27.sep.2017 12:58

Sentrumsforeningens planlagte aktivitetspark ved siden av Tømmerfløter-statuen i Sundet nærmer seg fullførelse.

Eidsvoll kommune har stått for grunnarbeidene, og har kjørt bort tonn på tonn med steiner fra det utfylte området som tidligere var elvegrunn.

– Her skal det bli en trimpark for alle aldersgrupper, med forskjellige apparater. Dette er et folkehelsetiltak som jeg regner med at folk vil bruke. Her kan mor eller far være sammen med barna mens ektefellen handler, sier Nakken.

– Det er sentrumsforeningen som har tatt initiativ til å få bygd parken. Foreningen har fått 100.000 kroner i støtte fra Sparebankstiftelsen og 10.000 kroner fra kommunen. Sentrumsforeningen har sjøl avsatt 25.000 kroner til byggingen, og Eidsvoll Rotary har lovt å støtte tiltaket, forteller Birgit Holdhus som følger opp byggingen på vegne av sentrumsforeningen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no