20. jul
ALLERGI. Matallergi, atopisk eksem, astma og inneklima var temaer som ble diskutert da Kløfta helsestasjon barseltreff i og LHL Astma og allergi arrangerte møte. Foto: Privat
 
Astma, allergi og inneklima på programmet
KLØFTA. Kløfta helsestasjon barseltreff har i samarbeid med LHL Astma og allergi arrangert møte.

Publisert: 15.mar.2017 14:05
Oppdatert: 15.mar.2017 14:21

Foredragsholderen var Helle Grøttum, som er sykepleier og leder i LHL Astma og allergi. Tittelen på foredraget var Kan allergi forebygges?

– Hun er en etterspurt foredragsholder med lang erfaring fra Voksentoppen senter for astma og allergi. Hun utarbeider informasjonsmateriell og uttaler seg ofte i media, og er en bidragsyter til at alle med astma og allergi skal ha en bedre hverdag, sier Marianne Pettersen, helsesøster ved Åreppen skole og Kløfta helsestasjon.

Det var godt oppmøte på helsestasjonen, med til sammen om lag 30 personer, små og store. Noen av temaene som ble presentert og diskutert var matallergi, atopisk eksem, astma og inneklima.

– Foreldre ga tilbakemelding om at dette var meget nyttig å få med seg. Samtidig ser vi helsesøstre at foreldre som er hjemme i permisjon trenger flere sosiale arenaer hvor man kan knytte bekjentskaper i permisjonstiden, sier Pettersen.

LES OGSÅ: Folkehelse inn i kommunal planlegging

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no