16. jul
RÅDMANN; Anita Orlund, tidligere ordfører i Skedsmo, er ansatt som rpdmann i Nannestad. Arkivfoto: Gunn Wilberg
 
Anita Orlund ny rådmann i Nannestad
Et enstemmig kommunestyre ansatte tirsdag kveld Anita Orlund som ny rådmann i Nannestad.

Publisert: 20.jun.2018 07:09
Oppdatert: 20.jun.2018 12:42

Hun går fra stillingen som administrerende direktør i for Kunnskapsbyen Lillestrøm.

– Nannestad kommune er glad for å få på plass en dyktig rådmann som kan bistå med å videreutvikle kommunen i en tid der mye er i endring og vi vokser mer enn noen andre norske kommuner. Vi tror Orlund vil framstå som en tydelig og synlig leder, og en som i god dialog med de ansatte vil utvikle kommunen internt, men også i forhold til innbyggere og næringsliv, sier ordfører Hans Thue i en pressemelding.

Orlund er født i 1964 og er oppvokst i Nannestad. Hun er utdannet ingeniør og har lang og svært relevant fartstid i offentlig sektor, mest i Skedsmo kommune der hun var ordfører i seks år. Da hun ikke tok gjenvalg, ble hun administrerende direktør for Kunnskapsbyen Lillestrøm, som både er et interkommunalt og privat/offentlig samarbeid.

– Jeg er glad for at vi har kunnet gjennomføre en rask og grundig tilsettingsprosess, og for at det er et samlet kommunestyre som ønsker Anita Orlund velkommen i ny stilling som rådmann og til et godt samarbeid. For meg så framstår dette som et eksempel på det gode klimaet i politikken i Nannestad og vi gleder oss til at hun tar fatt, sier ordføreren.

 Orlund tar over stillingen etter Paul Glomsaker, som sluttet på dagen den 18. mars i år.

Kjetil Kokkim, som også søkte stillingen, har vært konstituert rådmann, og vil være det fram til Orlund tiltrer 1. oktober.

Øvrige søkere til stillingen var Bekir Cepalo, Olaf Andreas Dønnum, Thorbjorn Gaarder, Aleksander Johansen, Kjetil Kokkim, Erik Holm Melby, Johnny Pedersen og Lars Andreas Uglem. I tillegg er én søker unntatt offentlighet.

LES OGSÅ: Får hver sin skole-PC

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no