25. sep
TENKER SMÅTT. Hilde Norderhaug og Geir Henriksen åpner Jessheim landhandleri i stabburet i Storgata på Jessheim i slutten av juni.
 
Åpner landhandleri i sentrum
JESSHEIM. Hilde Norderhaug og Geir Henriksen åpner Jessheim landhandleri i Stabburet i Storgata.

Publisert: 28.mai.2014 13:49
Oppdatert: 27.jan.2017 12:14

- Vi vil tilby kvalitetsmat, så lokal som mulig. Vi tror Jessheim er moden for noe sånt nå, sier Henriksen.

Begge har lang erfaring fra matbransjen og satser på butikken i Storgata på fulltid. De åpner i annen halvdel av juni. - Vi kommer også til å produsere noe selv. Matprodukter fra småprodusenter er håndverk. Maten blir bedre da, hevder Henriksen.

I tillegg til så mye lokal mat som mulig vil de også tilby gode produkter fra Italia og Spania.

- Det trivelige stabburet får nå det innholdet det fortjener. Vi vil tenke smått. Det blir ikke like god kvalitet på maten når det blir for stort, sier Norderhaug.

De vil fylle opp den lille butikken på 16 kvadratmeter med kjøtt, ost, frisk frukt og grønnsaker.

- Vi er med vår bakgrunn fra matbransjen veldig bevisste på kvalitet, sier Norderhaug.

Hun oppfordrer også lokale småskalaprodusenter til å ta kontakt dersom de mener de har matvarer som kan passe inn i konseptet.

- Vi gleder oss til å komme i gang, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no