20. sep
Ødegaard med elever: Knut Jørgen Røed Ødegaard, Nawar Ghassan Obidou, Simen Romanovich Soukhikh Tufte, Bendik Brodshaug og Anne Mette Sannes.
 
Astroshow på Eidsvoll videregående skole
Eidsvoll videregående skoles auditorium var fullsatt i fire forestillinger, da Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes holdt sitt astroshow.

Publisert: 02.feb.2018 13:00
Oppdatert: 01.feb.2018 13:42

Elevene fra Råholt ungdomsskole, Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående skole fikk presentert så mange faktaopplysninger på 60 minutter, at de så stjerner torsdag og fredag i forrige uke.

Ødegaard og Sannes tok blant annet elevene med på en framtidsvisjon om hvordan vi kan reise i rommet og befolke andre planeter. Foredraget var ispedd lett humor, flotte bilder og interessante filmer.

– Elevene var svært lydhøre og interesserte. Spesielt morsomt var det å få servert et foredrag som passer som hånd i hanske med læreplanmålene i fysikk. Kanskje kan et slikt foredrag være med på å stake ut en kurs eller karriere innenfor astronomien eller fysikken for noen elever, sier inspektør Odd Roger Lundahl ved Eidsvoll videregående skole.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no