17. jul
SISTE OPPSETNING: Ullensaker Show Choir går fra "Beuty and the beast" til "The little mermaid". foto: privat
 
Audition til «Den lille havfrue»
Ikke før har bølgene etter «Skjønnheten og udyret» lagt seg, før Ullensaker Show Choir inviterer til ny audition.

Publisert: 18.jan.2018 13:00
Oppdatert: 18.jan.2018 15:31

– Det er ikke småtteri, innrømmer kunstnerisk leder av og dirigent for Ullensaker Show Choir, Adele Marie Moe.

AUDITION TORSDAG OG FREDAG

Audition til «Den lille havfrue» går for seg i kveld, torsdag 18. og i morgen fredag 19., i allrommet på Gystadmarka skole.

– Vi trenger mellom 40 og 50 barn og unge i alderen fra sju, åtte år opp til 17 år, både gutter og jenter, for å fylle alle rollene. De skal både synge, snakke og danse, forteller Moe.

– Det er utrolig stor interesse for å være med på våre oppsetninger, og det er mange talenter der ute – flotte barn og ungdom, legger hun til.

TREDJE OPPSETNING

Like før jul gikk «Skjønnheten og udyret» for fulle hus i Kong Rakne i Ullensaker kulturhus. Nå er det altså på’n igjen.

– Vi ser for oss at «Den lille havfrue» skal settes opp i februar/mars neste år, også den i Kong Rakne. Vi planlegger fire forestillinger. Dette blir Ullensaker Show Choirs tredje store oppsetning, og vi gleder oss veldig. De andre har gått over all forventning. Vi kan love at dette blir en opplevelse for både små og store i et trygt og godt miljø hvor alle blir sett og hørt, sier Moe.

Ullensaker Show Choir fyller fem år i år og i den forbindelse har de mye på programmet.

– Prosjektgruppen i showkoret skal være med i forestillingen til «Rasmus og verdens beste band» i kulturhuset 22. mars. Vi har også mange andre spennende ting som vil skje i år og neste år, blant annet sommerturer. Det blir også en bursdagsfest for koret og en jubileumskonsert. Vi er et levende kor med barn og unge fra hele Romerike, og både prosjektgruppen og de musikalske oppsetningen har øvelser en gang i uka, samt helgeseminarer, konserter og forestillinger, forteller den kunstneriske lederen.

Og har man ikke mulighet til å komme på audition verken torsdag eller fredag, åpnes det for å finne andre ettermiddager.

LES OGSÅ: Nytt år - nye muligheter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no