21. jul
Idyllisk: Slik ser det ut der eiendommen i Odalsvegen 104 ligger.
 
Avslo bud på 7 millioner på ærverdig eiendom
Den idylliske beliggenheten har foreløpig ikke fått noen til å betale det eieren ønsker. Men eiendomsmegleren tror det vil skje noe innen kort tid.

Publisert: 14.feb.2018 15:00
Oppdatert: 15.feb.2018 06:16

Den tidligere direktørboligen ved Jønsjøen i Gullverket ble lagt ut for salg i fjor sommer. Den gangen var prisantydningen 8 millioner kroner. Nå er denne redusert med en halv million kroner.

– Vi hadde et bud i august på 7 millioner kroner, sier Kine Johansen Ruud, eiendomsmegler og fagansvarlig i Krogsveen på Jessheim.

Eiendommen ligger i Odalsvegen 104, har seks soverom, fire kjøkken og utsikt over Jønsjøen. Tomtearealet er på rett i overkant av 3,8 mål, og boligen er tidligere benyttet som direktørkontor og boliger for de ansatte i Eidsvoll Almenning.

Stoppet prosessen

Johansen Ruud sier bygningen opprinnelig var registrert som en enebolig med én boenhet. Like etter millionbudet stoppet de derfor prosessen.

– Vi foretok en matrikkelendring. Det er i dag to godkjente leiligheter, samt hybler. Denne var klar rett før jul. Vi har interesse i dag, og jobber med å få en avklaring, sier Johansen Ruud.

Da eiendommen ble lagt ut for salg var eiendomsmegleren klar på at det kunne ta noe tid før en handel var gjennomført.

Håper på rask handel

– Eiendommer i denne prisklassen for området selges ikke daglig, men at denne eiendommen og det huset innehar de kvalitetene og potensial som noen er villig til å betale 8 millioner for, tror jeg absolutt. Det er en glede og en sjeldenhet å få muligheten til å selge en slik eiendom, uttalte Johansen Ruud til EUB i juli.

Nå håper hun det vil gå kort tid før et salg er gjennomført.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no