16. jul
KLAGE: Naturvernforbundet i Nannestad og Gjerdrum har klagd på vedtaket av detaljreguleringen for MyCubes utbygging på Prestmosen. Kommunen avviser klagen. Illustrasjonsfoto
 
Avviser klage fra Naturvernforbundet
Naturvernforbundet i Nannestad og Gjerdrum har klaget på vedtaket for detaljregulering for MyCube Prestmosen utbygging. Rådmannens innstilling til plan- og utviklingsutvalget er å avvise klagen.

Publisert: 04.feb.2018 21:00
Oppdatert: 01.feb.2018 12:28

MyCube ønsker å bygge ut et område på Prestmosen nord. Naturvernforbundet påpeker en rekke forhold, og mener reguleringsplanen ikke tar tilstrekkelig hensyn til naturmangfoldet i planområdet, og vil med henvisning til naturmangfoldloven kreve at kun en del planområdet (B2) kan bygges ut, og at resten må ivaretas som det framstår, men renskes for svartelisteartene som er der, og burot. Disse uønskete artene har høyst sannsynlig vesentlig spredd seg fra B2, der det er store bestander.

Dersom rådmannens innstilling blir vedtatt av plan- og utviklingsutvalget vil klagesaken havne hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus som tar den endelige avgjørelsen.

LES OGSÅ: Naboklage på internat for asylsøkere ble avvist

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no