18. okt
 
Barnefestival hjelper barn
Barnefestivalen og Jessheim storsenter gir 23.500 kroner til barne- og ungdomstiltaket i Ullensaker idrettsråd.

Publisert: 26.mai.2009 10:53
Oppdatert: 26.jan.2017 13:03

Overskuddet fra sist helgs Jessheim barnefestival gir 13.500 kroner til idrettsrådet. I tillegg spytter Jessheim storsenter i 10.000 kroner i gavepotten.

– Det er veldig bra. Vi trenger absolutt pengene og skal bruke dem på barn og unge som trenger det, sier leder Jan Ivar Engebretsen i Ullensaker idrettsråd.

SNUR PÅ KRONA
Barne- og ungdomstiltaket stiller opp for unge som trenger litt ekstra hjelp for å kunne drive med idrettsaktiviteter. Det kan for eksempel dreie seg om betaling av treningsavgift og egenandel på cuper, eller treningsutstyr.

– Vi snur på hver krone og får samtidig mye ut av de midlene vi har til rådighet. Vi er veldig glade for denne gaven, sier fadderansvarlig Ulf Johansson i barne- og ungdomstiltaket.

VIKTIG JOBB
– Idrettsrådet gjør en svært viktig jobb gjennom barne- og ungdomstiltaket, og de fortjener virkelig pengene, sier festivalarrangør Lasse Aleksander Nilsen fra Ringo Kanutten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no