26. mar
SELGES. OrbitArena har besluttet å selge Ankertunet barnehage, opplyser administrerende direktør Hanne Ulsletten.Foto: Bjørn Olav Amundsen
 
Barnehage selges
EIDSVOLL VERK. OrbitArena har besluttet å selge Ankertunet barnehage.

Publisert: 26.apr.2017 17:00
Oppdatert: 26.apr.2017 15:06

Prosessen vil skje gjennom en ordinær virksomhetsoverdragelse som skal sikre 15 ansatte videre arbeid, og skal ikke få store konsekvenser for barn og foresatt, opplyser OrbitArena i en pressemelding.

– Attføring og arbeidsinkludering er OrbitArenas primærvirksomhet. Når forutsetningene for å drive barnehagen som attføringsarena ikke lenger er til stede, er dessverre ikke lenger barnehagedrift et område for oss. Vi velger derfor å overdra driften til annen aktør som kan utvikle barnehagen videre, sier administrerende direktør Hanne Ulsletten.

OrbitArena opplyser at de over tid har vært gjennom endring og omstilling for å tilpasse tjenester og tilbud til politiske føringer og markedets behov på attføringsområdet. Det er foreløpig ikke klart hvem som overdrar driften eller når eierskiftet vil skje. Samtidig med at de har valgt å ikke lenger drive barnehage, er nye arbeidstreningsområder opprettet. OrbitArena fokuserer nå på videreutvikling av disse, samt de øvrige tilbudene bedriften har.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no