17. jul
 
Bedre trafikksikkerhet langs fylkesveg 33

Publisert: 22.jun.2018 14:00
Oppdatert: 22.jun.2018 13:59

Det skal bygges ny gang- og sykkelveg langs fylkesveg 33 fra Feiring sentrum til Feiring skole.

Målet er å bedre trafikksikkerheten for gående og syklende langs strekningen. Nå starter arbeidet med detaljreguleringsplan og fristen for å gi innspill til arbeidet er 9. juli.

Statens vegvesen ønsker synspunkter og opplysninger som kan ha betydning for planarbeidet. Innspillene vil bli behandlet og følge planforslaget fram til politisk behandling i Eidsvoll kommune.

Etter at høringsfristen er ute vil selve planforslaget bli utarbeidet, og innkomne merknader vil bli vurdert. Deretter skal planforslaget behandles i Eidsvoll kommune og legges ut til offentlig ettersyn. Etter endt høringsperiode med muligheter for å gi innspill, skal planforslaget behandles for andre gang i Eidsvoll kommunes plan- og byggesaksutvalg.

Det pågår planarbeid for miljø- og trafikksikkerhetstiltak i sentrum. Disse tiltakene skal være innenfor eksisterende vegformål, og skal ikke reguleres.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no