23. jul
OPPSIGELSE. Nannestad Høyres Christian Bendz ber Nannestad kommune om å trekke oppsigelsen av avtalen med Hegli gård.
 
Ber kommunen trekke tilbake oppsigelsen av avtalen med Hegli
NANNESTAD. Høyre stiller flere spørsmål om hva som legges til grunn for Nannestad kommunes oppsigelse av avtalen med Hegli gård og ber administrasjonen om å trekke oppsigelsen.

Publisert: 05.mai.2017 06:00
Oppdatert: 02.mai.2017 14:09

Partiets gruppeleder, Christian Bendz, vil på kommunestyret 11. mai stille spørsmål om blant annet hvilke argumenter som legges til grunn for oppsigelse av avtalen, hva som er den årlige kostnaden og ressursbruk for å opprettholde tilbudet.

LES OGSÅ: – Viktig å lære hvordan maten vi spiser blir til

– Vi ønsker også svar på hvilken dialog det har vært mellom kommunen og Hegli gård i forkant av oppsigelsen og om alle muligheter for fortsatt drift blitt grundig vurdert, sier Bendz.

Nannestad kommune har sagt opp avtalen Nannestad ungdomsskole har med Hegli gård. Dette har politikerne fått kun som en referatsak.

– Det har i etterkant framkommet informasjon om at det ikke foreligger tilstrekkelige økonomiske ressurser for å opprettholde undervisningsstilling tilknyttet tilbudet ved Hegli gård. Dette stiller Høyre seg undrende til ettersom flertallet i kommunestyret ved siste budsjettbehandling besluttet å opprettholde ekstra lærerstillinger ved ungdomsskolen. I tillegg har det framkommet informasjon om at tilbudet har stor betydning for samarbeidet med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), sier Bendz.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no