23. jul
SPØR: Antun vil vite hva Nannestad kommune gjør for å forebygge seksuell trakassering av ansatte og brukere av kommunale tjenester.
 
Ber om plan mot seksuell trakassering
Kristin Antun (MDG) ber rådmannen i Nannestad om å legge fram en sak om hvordan Nannestad kommune jobber for å forebygge seksuell trakassering og overgrep.

Publisert: 12.feb.2018 19:00
Oppdatert: 13.feb.2018 11:25

Dette gjør hun i en interpellasjon med forslag til vedtak på kommunestyremøtet tirsdag 13. februar.

– Saken skal inneholde informasjon om rutiner og retningslinjer for forebygging og håndtering av eventuelle saker, og om det holdningsskapende arbeidet i skoler og barnehager, sier Antun.

Hun vil vite hva Nannestad kommune gjør for å forebygge seksuell trakassering av ansatte og brukere av kommunale tjenester, hvilke rutiner kommune har for å følge opp eventuelle saker, hva Nannestad kommune gjør for å skape gode holdninger og bevissthet rundt seksualitet og grensesetting blant sine innbyggere, og særlig barn og unge, og om ordfører vil ta initiativ til at kommunestyret får framlagt en sak der disse spørsmålene belyses grundigere enn det som er mulig med rammene for en interpellasjon.

LES OGSÅ: – Politianmeldelsene viser fortvilelsen og maktesløsheten foresatte opplever i mobbesaker

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no